Caroline Manzo

Klea

Brandi Glanville i përgjigjet padisë për sulm seksual të Caroline Manzo-s

Brandi Glanville i përgjigjet padisë për sulm seksual të Caroline Manzo-s

Brandi Glanville i është përgjigjur Caroline Manzo’s padi kundër Bravo dhe Peacock, e cila akuzon yllin e realitetit për sulm seksual ndaj Amvise të vërteta të Nju Xhersit shap gjatë xhirimeve Udhëtimi Real Housewives Ultimate Girls në Marok.

Brandi Glanville

e Brandit Përfaqësuesi i tha Page Six – “Mjerisht, Brandi duhej të zgjohej nga një tjetër padi që përfshin akuza shpifëse dhe të rreme për të.”

“Gjatë xhirimeve, Brandi ndoqi atë që producentët kërkuan prej saj dhe nuk pati asnjë sulm seksual. Ajo është e pafajshme për këto akuza absurde që kanë rënduar mbi shëndetin e saj mendor dhe fizik për një kohë të gjatë pa asnjë fjalë mbështetje nga Peacock, Shed apo Bravo.”

Përfaqësuesi tha: “Kjo tregim i dhimbshëm duket i pafund dhe duhet të ndalet. Ajo po kërkon të ecë përpara dhe lart dhe të kthejë jetën e saj.”

Brandi Glanville

Caroline Manzo pohoi se Amvise të vërteta të Beverly Hills Alum e puthi dhe e përqafoi pa pëlqimin e saj gjatë filmimit të spinoff-it të Peacock, në janar 2023.

Brandi Glanville

Në padi pretendohet se Brandi “[mounted] Karolina në divan duke mbajtur Karolina poshtë me trupin e saj, të shtrënguar me forcë e Manzos faqet bashkohen dhe futi gjuhën e saj brenda Manzo’gojën e saj, ndërsa e përkul atë.”

Caroline Manzo

Karolina62 vjeç, pretendoi se incidenti shkaktoi “kujtime të fjetura dhe të tmerrshme” të abuzimit seksual që ajo përjetoi si një fëmijë 7-vjeçar.

Brandi Glanville

Karolina gjithashtu kritikoi Bravo, Peacock dhe kompaninë e prodhimit, Shed Media, për inkurajim Glanville’s sjellje.

Dokumentet thonë – “Të pandehurit, duke përfshirë Bravo, rregullisht e përdorin kastën e ‘Shtëpiakeve të vërteta’ me alkool, i bëjnë ato të dehen rëndë dhe më pas i drejtojnë, inkurajojnë dhe/ose i lejojnë ata të ngacmojnë seksualisht anëtarët e tjerë të kastit, sepse kjo është e mirë për vlerësimet.”

Caroline Manzo

Caroline Manzo është viktimë e atyre veprimeve të dëmshme.”

Karolina po padit rrjetin, produksionin dhe drejtuesit e shfaqjeve, në vend të Brandi51 vjeçe, pasi dyshohet se e ka shtyrë bashkëshortin e saj për të prodhuar “përmbajtje fyese dhe ngacmuese seksualisht”.

Brandi Glanville

e Caroline padia pretendon neglizhencë, ngacmim seksual, diskriminim gjinor/gjinor, dhunë seksuale dhe shkaqe të tjera veprimi që ajo pretendon se shkelin ligjet e Kalifornisë dhe Nju Jorkut.

Brandi Glanville

e Caroline avokati, Derek Smith, ka hyrë në NBCUniversal në një deklaratë për Page Six.

“Ne jemi të indinjuar nga sjellja e Bravo, Peacock dhe NBC dhe mezi presim që çështjet të vendosen nga një juri. Ngacmimi seksual nuk duhet të jetë kurrë argëtim!” deklaroi avokati.

“Ne besojmë se ky rast ka të bëjë me rrjetet që sakrifikojnë me egoizëm mirëqenien e talentit të tyre për vlerësime dhe fitime,” shtoi ai. “Brandi Glanville deklaroi se ajo thjesht po bënte atë që prodhuesit i thanë të bënte.”

Brandi ka mohuar me vendosmëri çdo keqbërje, duke e etiketuar narrativën rreth skandalit “shumë të padrejtë”.

Brandi Glanville

Brandi u emërua në një padi të mëparshme të paraqitur në tetor nga Marco Vega, kupëmbajtësi që u shfaq në një cikël të mëparshëm të shfaqjes Peacock. Ai akuzoi Brandi e grisjes së këmishës gjatë një feste të egër. Vega pohoi se producentët e inkurajuan atë të “shkonte dhe t’i bënte gratë të kërcenin” pas një shfaqjeje striptizi. Vega paditi Bravon për abuzim dhe ngacmim seksual.

Caroline Manzo

Një përfaqësues i tha burimit të incidentit – “Ajo ka respektin maksimal për të Marko. Çdo gjë që ndodhi në set atë mbrëmje u kërkua nga producentët dhe u miratua nga Marco Vega vetë.”