Brandi Glanville i përgjigjet "No Regrets" të Andy Cohen

Klea

Brandi Glanville i përgjigjet “No Regrets” të Andy Cohen

Kohët e fundit, Real Housewives of Beverly Hills alum Brandi Glanville nuk ka marrë asnjë ditë pushimi nga pakënaqësia me ish-punëdhënësin e saj. Brandi ndjeu se pafajësia e saj buronte nga sjelljet e pahijshme seksuale gjatë xhirimeve të Real Housewives Ultimate Girls Trip më në fund u “shfajësua”. Megjithatë, ajo ende ka mbajtur këmbën e saj në qafën e të dyve Bravo dhe Andy Cohen. Ata po përballen me akuza të tyre nga një pjesë e vogël e ish-bravolebriteteve.

Brandi shkoi në mediat sociale dhe thirri Andin që kohët e fundit deklaroi se ai “nuk është penduar” për mënyrën se si i ka trajtuar të gjitha paditë dhe trazirat e fundit në Bravoverse.

Në një intervistë të re me The Hollywood Reporter, Andy zbuloi se nuk është penduar për mënyrën [he has] ka trajtuar çdo gjë” mes akuzave “dëmtuese” nga disa ish-bravolebë.

Brandi qartësisht nuk i pëlqeu përgjigja e Andit. Ajo shkoi në X/Twitter dhe ndau një klip të Andit në emisionin e tij në radio me aktoren Allison Williams. Allison luajti Kate Middleton në disa skica Funny or Die.

Andy i tha Allison-it: “Absolutisht asnjë ofendim për Kate Middleton, por këtu është një tjetër qëndrim i nxehtë: ju jeni shumë më i bukur se Kate Middleton. Ajo nuk ka buzë.”

Brandi e vuri në dyshim klipin duke thënë: “Nuk jam penduar???”

Shumë komentues sollën gjëra që Brandi ka thënë në të kaluarën (dhe ndoshta duhet të pendohet).

Në një koment shkruhej: “Ai tha se një zonjë kishte buzë të holla, por ju nxorët një grua tjetër në TV, çfarë është më keq? Dhe mua më pëlqeu … “

“Dhe ju keni bërë dhe keni thënë edhe më keq për gratë e tjera,” tha një tjetër.

Megjithatë, disa përdorues u pajtuan me Brandi.

“Oh, kjo është me të vërtetë keq për të thënë,” tha njëri.

Një tjetër pyeti veten: “Si do të ndihej nëse dikush do t'i gjykonte vajzat e tij duken kështu……Thjesht e tmerrshme…”

Brandi nuk dha shpjegime të mëtejshme se përse një koment i çuditshëm i bërë nga Andy për Kate Middleton ka të bëjë me paditë dhe akuzat kundër tij.

Brandi gjithashtu ngriti një padi kundër Andit pasi pretendoi se ai e ftoi atë që ta shikonte të bëhej intime me yllin e Below Deck, Kate Chastain. Pra, nuk ka gjasa që ajo të heqë dorë nga ai së shpejti.

Sezonet e Brandi të The Real Housewives of Beverly Hills transmetohen në Peacock.