Brandi Glanville 'Hi në erë si një basketboll' para se të rrëzohej dhe shtrohej në spital

Klea

Brandi Glanville ‘Hi në erë si një basketboll’ para se të rrëzohej dhe shtrohej në spital

Më në fund po dalin detajet Brandi Glanville’s qëndrimi gjatë natës në spital. Njerëzit padyshim po mendonin në një mënyrë se si ajo filloi dhe si përfundoi atje – por Brandi kishte një situatë aktuale mjekësore.

Nuk ishte pirja apo ndonjë gjë e pakëndshme, fatmirësisht, por ishte një reagim ndaj stresit të jashtëzakonshëm. Djali i saj u vendos në pozitën që të thërriste 911 për nënën e tij dhe askush nga ne nuk dëshiron që fëmijët tanë të kalojnë diçka të tillë. Tani ET tregon se çfarë ndodhi me të vërtetë për ta nxjerrë Brandi jashtë komisionit.

Angioedema e të gjithave të shkaktuara nga stresi

Brenda fundjavës, Brandi u rrëzua në shtëpinë e saj në sy të djalit të saj, i cili duhej të thërriste një ambulancë. Ajo u dërgua në spital dhe u lirua të nesërmen pas vëzhgimit. Rezulton se ajo kishte një rast të angioedemës së shkaktuar nga stresi dhe padyshim që nuk ishte për të qeshur.

Ajo u fry tepër në fytyrën e saj, e cila “shpërtheu si një top basketbolli”. Ënjtja u rrezatua në sytë e saj dhe ia dëmtoi shikimin aq shumë sa nuk ishte në gjendje të shihte. Në atë moment ajo u rrëzua dhe nevojitej ndërhyrje mjekësore.

Angioedema është në thelb një ënjtje e rëndë. Nëse e njihni fjalën “edemë” në të, mund ta dini se sa e tmerrshme mund të jetë. Kështu që ju duket sikur keni ngulur kokën në një fole grerëzash pa bërë asgjë fare. Shkaktarët për Angioedemë janë stresi fizik ose emocional ose trazirat emocionale. Trajtimi zakonisht përfshin antihistamine ose Epinefrinë (e dini, EpiPen).

Një burim i brendshëm ndau: “Brandi ka qenë nën kaq shumë stres që kur drama The Real Housewives Ultimate Girls Trip filloi me Caroline Manzo. Ajo nuk ka mundur të punojë që nga akuzat e rreme ndaj saj dhe tani kjo po e dëmton fizikisht. Ajo është kthyer në shtëpi dhe pushon pasi ka kaluar natën në spital.”

Pasi Brandi-t iu zvogëlua ënjtja dhe ajo mund të shihte sërish, ajo përditësoi ndjekësit e saj në rrjetet sociale. Fatmirësisht episodi i saj kaloi dhe shpresojmë që ajo të ketë një paketë shtesë Zyrtec ose dy të ulur tani për çdo rast.