Brandi Glanville godet amvisat e vërteta të aktorëve të Beverly Hills

Klea

Brandi Glanville godet amvisat e vërteta të aktorëve të Beverly Hills

Amvisat e vërteta të Beverly Hills Sezoni 13 ka pasur uljet dhe ngritjet e tij, por Brandi Glanville përqendrohet shumë më tepër në uljet. Më shumë se çdo gjë, fansat janë të frustruar me RHOBH tani për shkak të Kyle Richards.

Sezoni i 13-të premtoi se do të jepte disa njohuri mbi çështjet martesore të Kyle, por përgjigjet nuk kanë ardhur shumë shpejt dhe shikuesit po e quajnë keq të gjithë historinë. Për më tepër, Kyle ka mundësuar disa sjellje të çmendura vajzash, si lehtësimi i thashethemeve rreth zakoneve të të ngrënit dhe të pirit të Sutton Stracke.

Thënë kështu, do të ishte mjaft e guximshme ta quanim sezonin 13 të mërzitshëm. Frustruese, sigurisht, por jo domosdoshmërisht e mërzitshme, dhe shifrat e shikueshmërisë duket se janë dakord. Megjithatë, një ish-shtëpiake mund të jetë duke e lënë të shfaqet pakënaqësia e saj.

Brandi thotë se kasti “i mërzitshëm” i Real Housewives të Beverly Hills nuk “bën shumë”

Në episodin e 17 janarit të podcast-it të Brandi, ajo pati një diskutim me Kristen Taekman për të gjitha gjërat e Shtëpisë. Brandi i tha asaj se ajo priste që Kristen do t’i kërkohej të bashkohej me RHOBH. Kristen tha: “Unë tashmë e kam dhe thashë jo”, por ajo menjëherë sqaroi se po bënte shaka.

Me gjithë sinqeritet, Kristen tha: “Unë nuk mendoj se është në kartat e mia. Thjesht nuk mendoj se mund ta bëja.” Brandi u habit me këtë përgjigje, duke pyetur: “Pse? Beverly Hills? Vajzat janë të mërzitshme si f*ck. Ata nuk bëjnë shumë.” Brandi shpjegoi më tej Kristen nuk do të “duhet të bëjë atë që ju duhet të bëni në” Real Housewives Ultimate Girls Trip: RHONY Legacy.

Kristen nuk u pajtua me pretendimet “e mërzitshme” të Brandi, në vend të kësaj tha: “Unë thjesht mendoj se ato janë një grup kaq i mrekullueshëm dhe i fortë grash … Unë mendoj se jam me zonjat e mia të Nju Jorkut. Nuk e di nëse do të isha i njëjti në Bev Hills.” Brandi nuk u pajtua, duke thënë se Kristen kishte magjepsjen e nevojshme për Beverly Hills. Pra, cila është ajo, Brandi? E mërzitshme apo magjepsëse? Ndoshta mund të jenë të dyja.

Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në 8/7c në Bravo.