Brandi Glanville "Gati për të pastruar gjërat" pas rrëfimit "të padrejtë" të Caroline Manzo

Klea

Brandi Glanville “Gati për të pastruar gjërat” pas rrëfimit “të padrejtë” të Caroline Manzo

Real Housewives of Beverly Hills alum Brandi Glanville është ndjerë gjithmonë si … e disponueshme për Bravo. Ndonjëherë djemtë e mëdhenj e sjellin atë për të shkaktuar dramë, gjë që ajo e bën, por ja ku përfundon.

Brandi u caktua për t’u bashkuar me Real Housewives Ultimate Girls’ Trip: Ish-Wives Club kur kasti shkoi në Marok. Asaj iu bashkua Caroline Manzo, i cili po kthehej pas një pauze të gjatë nga rrjeti. Kishte një situatë të keqe dhe diçka ndodhi patjetër. Brandi u dërgua në shtëpi dhe Caroline u largua e turbulluar. Ne e dimë se kishte një hetim të brendshëm, por ai u mbyll në heshtje.

Tani Brandi dëshiron të ndajë anën e saj dhe Page Six ka detajet.

Jo një fillim i mirë për 2023

Janari ishte i nxehtë për Brandi-n kur Alumja e Real Housewives of New Jersey, Caroline, pretendoi se diçka e pakëndshme kishte ndodhur në Marok. Sipas Caroline, Brandi në thelb e ka sulmuar atë seksualisht në një banjë ndërsa xhirimet ishin në vazhdim. U nënkuptua që Brandi e preku Caroline në mënyrë të papërshtatshme dhe e puthi pa pëlqimin.

Kjo ishte një punë e madhe në atë kohë; të gjithë sytë ishin te Brandi. Ajo u dërgua në shtëpi dhe Caroline gjithashtu u largua me dëshirën e saj. “Ishte një fillim viti me të vërtetë i vështirë,” filloi Brandi.

“Ndjehem sikur tregimi që është atje është shumë i padrejtë,” tha Brandi. Ajo gjithashtu ka mohuar në mënyrë agresive çdo keqbërje dhe vetëm ka lënë të kuptohet për skandalin pa e trajtuar atë në detaje. “Unë jam gati t’i sqaroj gjërat,” pranoi ajo.

Natyrisht, mikrofonët ishin ndezur sepse festa po filmohej. Thënë kështu, audio e shkëmbimit midis Brandi dhe Caroline ekziston dhe kishte dëshmitarë në banjë me gratë.

Avokatët e Brandi-t kërkuan që Shed Media të publikonte regjistrimet për të pastruar emrin e Brandi-t kundër asaj që Caroline thoshte se u rrëzua. Sepse le të jemi të qartë, ajo që Caroline po nënkuptonte ishte tepër e rrezikshme dhe e mallkuar.

Fatkeqësisht, audio nuk u publikua kurrë dhe Shed Media bëri një deklaratë dhe kreu hetimin e vet. Absolutisht asgjë nuk doli për të mbështetur asnjërën palë dhe Shed e përfundoi atë pa deklaruar një rezolutë.

Lëshoni audion!

(Foto nga Santiago Felipe/Getty Images)

“Nëse diçka e tillë ka ndodhur realisht. Unë do të kisha menduar se prodhimi do të kishte hyrë brenda”, tha Brandi. Dhe ja, ajo ka të drejtë. Nëse grupi i xhirimit dëgjoi ndonjë gjë të keqe në banjë, ata duhet ta kishin ndaluar menjëherë. Por shikoni që ne nuk e dimë sepse ata po e mbajnë audion.

Këtu është një gjë tjetër interesante. RHUGT Morocco do të debutonte në dhjetor 2023. Për shkak të debaklit midis Caroline dhe Brandi, ai u shty për në 2024 – dhe do të habitem nëse do të transmetohet fare.

“Sa më gjatë të shtyjnë [my season] mbrapa, aq më shumë spekulime ka. Unë thjesht dua që ajo të transmetohet dhe të bëhet, në mënyrë që të gjithë të kenë gjërat e tyre, “tha Brandi. Dhe ja çfarë, është e drejtë që ajo e dëshiron këtë. Ishte një lajm i madh kur Brandi dyshohej se ishte seksualisht i papërshtatshëm me Caroline, por nëse nuk doli asgjë nga kjo, pse Bravo po e lejon Brandi të bjerë?

Kushdo që e njeh historinë e Brandi në Bravo e di mënyrën e saj të funksionimit. Prandaj, kur Brandi punësohet, prodhimi tashmë e di se në çfarë po hyjnë. Por ajo mendon se rregullat po ndryshojnë në televizionin e realitetit.

“Kohët e vjetra” të realitetit televiziv kanë mbaruar

“Sinqerisht, ditët e vjetra të realitetit televiziv nuk do të jenë më kurrë, sepse ne jemi një shoqëri kaq e ndjeshme tani,” tha Brandi. Nuk e di nëse shoqëria është “e ndjeshme” apo nëse njerëzit thjesht po marrin pasoja për sjelljen e marrë.

“Nëse ata do të kenë rregulla për ne, ne nuk mund të gjuajmë 15 orë në ditë, të pimë gjatë gjithë ditës dhe [producers] duke na thënë të sillni festën [because] ne nuk kemi shfaqje”, shpjegoi Brandi. Mirë, por a nuk na lejohet gjithashtu të pimë dhe të kalojmë mirë pa u shqetësuar se dikush do të bëhet shumë i gjallë?

Një burim i brendshëm tha se Brandi “nuk ishte i detyruar të pinte kurrë dhe, si të gjithë anëtarët e kastit, u inkurajua të ishte vetvetja e saj autentike” kur kamerat ishin ngritur. Një burim në produksion shtoi: “Shfaqja nuk kërkon që asnjë pjesëtar i kastit të konsumojë alkool. Në fakt, shfaqja punon shumë ngushtë me të gjithë anëtarët e kastit për të siguruar që kufijtë të respektohen në lidhje me alkoolin.” A janë ata kufijtë në dhomë me ne tani? Lakuriq tretur ka hyrë në chat.

Çfarë janë kufijtë?

Në Sezonin 1 të RHUGT: Ish-Wives Club, Brandi shpjegoi, “Ne u demë dhe u gëzuam dhe u ndava me Taylor-in [Armstrong] dhe u dha njerëzve vallëzime në prehër.” Në thelb, ajo besonte se do të bënte më shumë të njëjtën gjë në Marok.

Dhe e çuditshmja është se Brandi është dënuar për veprimet e saj – kur ende nuk e dimë se çfarë ka ndodhur. Ajo nuk u lejua të merrte pjesë në ribashkimin e The Traitors. Brandi gjithashtu mendoi se Caroline ishte e dështuar me OPP për shkak të mënyrës se si ajo po vepronte. Me sa duket. “Ajo ishte argëtuese! Ajo padyshim që po fliste për treshe dhe na thoshte t’i ndjenim gjokset e saj sepse ishin … të përsosur. Dhe vajzat po i preknin gjokset e saj,” vazhdoi ajo.

“Ne menduam se ajo do të ishte e shtrënguar. Dhe ajo ishte sinqerisht e lezetshme – derisa ju e kryqëzuat atë.”

Me sa duket, mbështetës ka qenë edhe Andy Cohen. “Endi dhe unë kemi pasur shumë biseda sepse kjo është hera e parë që merrem me diçka të tillë. Kjo është e re për mua dhe kjo është e frikshme për mua. Ai ka qenë shumë i dobishëm, sinqerisht.

Ai thotë: ‘Do të jetë ajo që do të jetë. Disa njerëz ndoshta do ta shohin atë dhe thjesht do të thonë, ‘Kjo është Brandi që është Brandi’, tha ajo.