Brandi Glanville Channels Taylor Swift pas padisë së Caroline Manzo: 'Shiko çfarë më ke bërë të bëj'

Klea

Brandi Glanville Channels Taylor Swift pas padisë së Caroline Manzo: ‘Shiko çfarë më ke bërë të bëj’

E gjithë kjo po del jashtë kontrollit dhe Brandi Glanville (Versioni i Taylor) është pikërisht në mes të vorbullës. Alum Real Housewives of Beverly Hills është nën kritika për një incident të supozuar me Caroline Manzo gjatë xhirimeve të sezonit 4 të Real Housewives Ultimate Girls Trip.

Siç e keni dëgjuar ndoshta, Caroline u largua nga Maroku herët pasi pati një situatë me Brandi gjatë një ngjarje të filmuar. Brandi mund ose nuk mund ta ketë prekur Caroline në mënyrë të papërshtatshme dhe pa pëlqim, dhe sprova e ka barazuar sezonin RHUGT. Tani Brandi po kërcënon të ndezë topin e së vërtetës dhe t’i fryjë të gjithë. Gjithçka vazhdoi Cicërojsepse, sigurisht që po.

Frymëzuar nga Katt Williams?

Brandi mohon çdo keqbërje në sagën që është bërë; RHUGT: Çfarë dreqin ndodhi në Marok? Duket se Bravo e ka ndërprerë të gjithë sezonin për shkak të polemikave, por asnjë thirrje zyrtare nuk është bërë.

Caroline aktualisht po padit Bravo, Shed Media dhe një mori kompanish prodhimi. Por ajo NUK po e padit Brandi. Për më tepër, njerëzit janë SHUMË të ndarë për këtë temë, dhe besoni apo jo, disa nga amvisat e vërteta në udhëtim janë në anën e Brandit. Me sa duket ka pamje të një pjese të ndërveprimit të Brandi dhe Caroline, pjesa e mbetur ndodhi pas një dere të mbyllur të banjës.

Me thirrjet për të “lëshuar pamjet” dhe për të treguar “pafajësinë” e Brandi, ish-ylli i RHOBH thotë se e gjithë kjo gjë ka ndikuar në shëndetin e saj fizik dhe mendor. Tani ajo e ka kaluar dhe gati të këndojë si një kanarinë. Me sa duket.

Brandi shkroi në Twitter dhe shkroi: “Isha shumë i frymëzuar duke dëgjuar @Kat__Williams të thoshte të vërtetën e tij. PËR TË BËRË TË NJËJTËN GJËNË FN (pasi të kontrolloj me avokatin tim) a jeni gati për të? Shiko çfarë më detyrove të bëj.” Gjithashtu, Kat e gjorë do të kërkojë të hiqet nga ky tregim…

Fansat e Brandi janë duke hipur me të dhe pajtohen që videoja e prodhimit mund t’u përgjigjet disa pyetjeve. Camille Grammer dhe Vicki Gunvalson, së bashku me Phaedra Parks janë Team Brandi dhe mendojnë se asgjë nuk ka ndodhur në të vërtetë. Por ajo që duhet të kujtojmë është fajësimi i viktimave është një gjë dhe ASKUSH nuk mund të flasë për një ngjarje të supozuar traumatike që i ka ndodhur dikujt tjetër.

Siç vërehet në postimin e mediave sociale, Brandi është duke u konsultuar me avokatin e saj – i cili ndoshta do t’i thotë asaj të mbajë gojën mbyllur – përpara se të zbulojë detaje të mëtejshme.

Real Housewives Ultimate Girls Trip do të transmetohet … ndoshta kurrë në Bravo.