Brandi Glanville akuzon Andy Cohen për ngacmim seksual

Klea

Brandi Glanville akuzon Andy Cohen për ngacmim seksual

Brandi Glanville ka akuzuar Andy Cohen të ngacmimeve seksuale dhe vuri në dijeni Bravo. Lajmi vjen përmes një letre të dërguar nga avokatët e saj, Bryan Freedman dhe Mark Geragos. Nëse këta emra tingëllojnë të njohur, kjo është për shkak se ata janë të njëjtat pesha të rënda ligjore që përfaqësojnë Bethenny Frankel në “Llogaritjen e realitetit” të saj të supozuar.

Letra, e marrë nga Page Six, pretendon se një Andy “dukshëm i dehur” i dërgoi Brandit një video në vitin 2022. Ajo pretendon se ai “mburrej” se donte “të flinte me një yll tjetër Bravo” ndërsa “mendonte” për Brandi. Letra gjithashtu pretendon se ai e ftoi atë të shikonte aktin përmes FaceTime.

“Zoti. Cohen ishte shefi i zonjës Glanville në atë kohë dhe ushtronte kontroll të plotë dhe total mbi karrierën e saj”, vijon letra. “Ky ishte një abuzim i jashtëzakonshëm i pushtetit që e la zonjën Glanville të ndihej e bllokuar dhe e neveritur. Është e paimagjinueshme që zoti Cohen të mbetet në postin e tij, pavarësisht kësaj sjelljeje dhe të kujtohet në ditët e këqija të vjetra të Matt Lauer dhe NBC News, kur fitimet u jepeshin përparësi njerëzve.”

Brandi ndihet i përdorur dhe i keqtrajtuar nga Bravo

Avokatët e Brandi i dërguan gjithashtu NBCUniversal një letër kërkese duke kërcënuar një padi. Sipas TMZ, ata i kanë kërkuar rrjetit të ruajë të gjitha provat e mundshme. Kjo, në lidhje me skandalin Real Housewives: Ultimate Girls Trip.

Gjatë vitit të kaluar, zonja Glanville i është nënshtruar një fushate të egër mediatike bazuar në akuza të rreme për sjellje të pahijshme seksuale”, thuhet në letër. Kjo është, natyrisht, në lidhje me padinë e Caroline Manzo, e cila pretendonte se Brandi e ngacmoi seksualisht atë në udhëtimin e vajzave.

Ai vazhdon: “Narrativa e rreme, të cilën NBC dhe Shed Media me sa duket kanë vendosur të nxisin, lind nga përvoja e zonjës Glanville në ‘Udhëtimi i fundit i vajzave: Marok'”.

Avokatët e Brandi më vonë pretendojnë se ky është vetëm shembulli më i fundit i “përdorimit dhe abuzimit të saj nga NBC, Bravo, Warner Bros. dhe Shed Media”. Më vonë ata e quajnë Brandi një “qingj kurban” i cili nuk do të pranojë më abuzimin e supozuar.

Për të qenë të qartë, Brandi nuk ka paditur ende. Por ajo duket e gatshme për të ndërmarrë hapin tjetër, nëse gjërat nuk zgjidhen jashtë sallës së gjyqit. NBCUniversal ende nuk është përgjigjur.