Bradley Carter i Southern Hospitality nuk i beson Joe Bradley

Klea

Bradley Carter i Southern Hospitality nuk i beson Joe Bradley

Mikpritja jugore ka qenë gjithë dëshira, dhe ia vlen. Kjo ekuipazh i miqve të Charleston e di se si ta jetojë atë gjatë ditës, ndërsa thyen bishtin e tyre gjatë natës, duke bërë banakier dhe duke shërbyer në qendrën e Leva Bonaparte, Republic Garden & Lounge. Sigurisht që gjatë rrugës ka edhe dramë mes këtij grupi miqsh. Një nga tregimet më të spikatura të Sezonit 2 përfshin Bradley CarterMaddi Reese, dhe deklaratën e saj gjatë sezonit 1, duke pretenduar se Bradley po merrte seks oral nga një kosh në një rrugicë.

Më vonë, Bradley zbuloi se e dashura e tij e kishte lënë pas thashethemeve. Megjithatë, Maddi nuk e ndryshoi kurrë qëndrimin e saj. Menjëherë përpara udhëtimit të grupit në Miami këtë sezon, e vërteta u zbulua kur Grace Lilly tha se ajo kurrë nuk e pa atë që Maddi pretendonte se ishte dëshmitare. Pra, si ndihet Bradley tani? Lexoni për të zbuluar.

Bradley ndan mendimet e tij për Maddi dhe godet Joe Bradley

“Është e kënaqshme që përfundimisht të sqarohen të gjitha”, tha Bradley për Decider në lidhje me thashethemet që Maddi përhapi për të. “Gjithashtu, është thjesht mirë të shohësh më në fund Maddi që duhet të hajë fjalët e saj.”

Edhe pse kjo ishte një fitore për The Body nga themeluesi i Brad, një zhgënjim i madh në udhëtim ishte të mësuarit e mikut të tij, Joe Bradleyndau mesazhe private me tekst nga ai me Maddi.

“Pavarësisht çfarëdo mesazhesh të tjera që ishin atje, ne ishim vërtet të shqetësuar për të,” tha Bradley. “Shëndeti i dikujt nuk është asgjë për të bërë shaka. Nuk është qesharake. Por ajo që është qesharake është se sa me lehtësi Joe i la jashtë të gjitha gjërat që ai po thoshte për Maddi gjithashtu.”

Anëtarë të tjerë të kastit, si Emmy Sharrett dhe Will Kulp, e thirrën Joe-n për të folur keq për Maddi-n, duke e quajtur atë narcisiste.

“Duhet të jem i kujdesshëm për atë që them rreth Xhoit, gjë që është e keqe sepse ne kemi një miqësi kaq të ngushtë,” tha Bradley. “Kur thyen besimin e dikujt, veçanërisht në një miqësi, ju duhet ta rindërtoni atë.”

Është vetëm një çështje kohe para se ata të varrosin shaminë për këtë grindje, por para se ta bëjnë këtë, Bradley ngacmoi se ribashkimi i ardhshëm do të jetë mjaft shfaqje, duke shtuar se Joe Bradley do të “mbahet përgjegjës”.

Mikpritja jugore vazhdon të enjten në orën 9/8c.