Kim Zolciak

Klea

Borxhi i synuar i Kim Zolciak në kartën e kreditit tejkalon 1 milion dollarë – Gjykata kërkon pagesë!

Borxhi i synuar i Kim Zolciak në kartën e kreditit tejkalon 1 milion dollarë – Gjykata kërkon pagesë!

Kim Zolciak është goditur me një gjykim në mungesë pasi ka injoruar një padi për një faturë të papaguar të kartës së kreditit.

Kim Zolciak

Amvise të vërteta të Atlantës alum është urdhëruar të paguajë 2,613.38 dollarë pasi ka hedhur në erë një padi të ngritur nga Banka Kombëtare e Target, sipas dokumenteve gjyqësore të marra nga Radar Online.

Në qershor 2023, banka paditi ish-yllin e realitetit për një bilanc të papaguar prej 2,482,24 dollarësh në kartën e saj të kreditit Target. Target National pohoi këtë Kim po refuzonte të shlyente borxhin e saj me zinxhirin e shitjes me pakicë.

Kim Zolciak

Padia lexonte -“[Target] ka kërkuar nga i pandehuri pagesën, por [Zolciak] ka dështuar, ka neglizhuar dhe ka refuzuar të bëjë pagesën në llogari ndaj paditësit.”

Kim e ka pasur kartën që nga viti 2007, por vetëm së fundmi ka ndaluar pagesat. Banka pretendoi se pagesa e fundit e marrë ishte 500 dollarë dhe e datës 17 shtator 2022.

Kim Zolciak

Kim i janë dorëzuar dokumentet ligjore dhe gjykata ka dhënë vendimin në mungesë pasi ajo nuk i është përgjigjur padisë.

Gjykimi vjen si e Kim-it divorci nga burri i larguar, Kroy Biermanntërbohet në gjykatë.

Kim Zolciak

Situata e rëndë financiare e çiftit u ekspozua pas “Mos u vono” çifti u godit me një barrë tatimore federale më 11 prill 2023, pak para se të njoftonin divorcin e tyre të afërt. IRS akuzoi çiftin se i detyrohej mbi një milion dollarë taksa të prapambetura për vitet 2013, 2017 dhe 2018. Kroy u godit më vonë me një padi për borxhin e papaguar të grumbulluar në një kazino në Bahamas dhe një faturë të papaguar të lidhur me një qira makine. Kim u padit gjithashtu nga Saks/Capital One për neglizhencë për të paguar 150 mijë dollarë borxh dhe tarifa të kartës së kreditit.

Kim Zolciak

Muajin e kaluar, nëna e gjashtë fëmijëve u urdhërua të paguante 230 mijë dollarë pasi ajo dështoi në një linjë kredie për kapitalin e shtëpisë.

Çifti i larguar është përpjekur gjithashtu të shkarkojë pronën e tyre me 7 krevate/9 banja Alpharetta, Gjeorgji. Shtëpia prej 9500 metrash katrorë u rendit në tetor 2023 për një shumë të madhe 6 milionë dollarë, pavarësisht se fillimisht ishte vlerësuar në 3 milionë dollarë. Çmimi më vonë u ul 500 mijë dollarë pasi dyshja nuk arriti të tërhiqte një blerës.

Kim Zolciak

Pas Kim dhe Kroy dështuan për një kredi prej 1.6 milionë dollarësh që ata siguruan në 2016. Ankandi i planifikuar u anulua një muaj më vonë. Më 11 tetor, pasuria u përball përsëri me mbyllje, me një ankand të caktuar nga Truist Bank për 7 nëntor. Një gjykatë e qarkut Fulton më vonë dha një zgjatje në datën e mbylljes së tyre.

Kim Zolciak

Ndërkohë, e Kim-it vajza e madhe, Brielle Biermann, aktualisht është duke u përballur me sekuestrimin e Land Rover-it të saj 2019 pasi neglizhoi t'i përgjigjet një padie për pagesat e pretenduara të humbura të kredisë.

Ally Bank po i kërkon një gjykatësi të Gjeorgjisë të japë dritën jeshile një urdhër qarkullimi, i cili do të lejonte sherifin lokal të sekuestronte automjetin luksoz.

Kim Zolciak

Në dhjetor, Ally Bank pretendoi se ish-ylli i Bravo dhe vajza e saj 26-vjeçare nënshkruan një kontratë shitje me këste me pakicë për blerjen e një Land Range Rover 2019. Në mes të janarit, Ally njoftoi gjykatën se Kim dhe Brielle ishin dorëzuar me dokumente ligjore. Që nga mesi i marsit, dyshja nuk kishte dhënë ende një përgjigje.