Bombat më të mëdha nga gratë e motrave Sezoni 18 Tell All

Klea

Bombat më të mëdha nga gratë e motrave Sezoni 18 Tell All

Gratë Motra Sezoni 18 ishte intensiv dhe historia kryesore u përqendrua rreth Janelle Brown që vendosi të linte pas Kody Brown pas gati tre dekadash martesë. Edhe pse Tell All nuk bëhet më si një grup kolektiv, çdo yll i TLC tani ka momentin e tij në divan ku mund të ndajnë anën e tyre të historisë. Ribashkimi i këtij sezoni pati disa bomba, ndaj le t’i hedhim një sy disa prej zbulimeve më të mëdha.

Kody beson bisedën e grave për plehrat

Me sa duket, shkaku kryesor i përleshjes së madhe të shpërthimit të Janelle dhe Kody që u kap nga kamerat e TLC u shkaktua nga Janelle duke marrë anën e Christine Brown. Babai i 18-vjeçëve tregoi anën e tij të teorisë së konspiracionit teksa spekulonte se çfarë kishin për të thënë gratë e tij kur ai nuk ishte aty pranë. “Unë mendoj se ata po flasin për plehra mua,” tha ai. “Nëse jam i vogël, kjo i bën ata të ndihen mirë për mënyrën se si më trajtuan mua.” Siç e dinë mirë shikuesit, Kody pëlqen të pretendojë se është viktimë.

Kody është xheloz për Bondin e Christine dhe Janelle

Gjatë pjesës së parë të “Sisters Wives Tell All”, Kody zbuloi me mëshirë se ai mendonte se miqësia e Christine dhe Janelle ishte një “f*f*ck” i madh për të. Kody nuk i përbuzi fjalët e tij teksa ndau: “Jam xheloz sepse po sillen ashtu siç duhet tash e 25 vjet. Unë e shoh atë si një f * ck të madhe ju për Kody. Është sikur ne do të shkojmë mirë tani, sepse kjo do ta zemërojë vërtet Kody-n.”

Reagimi i Kody nuk është në të vërtetë edhe aq befasues, por nuk ka kaluar pa u vënë re që ai shpesh vinte katër gratë e tij kundër njëra-tjetrës në një duel për dashurinë e tij.

Kody dëshironte të kishte ‘Vetifikuar’ bashkëshortët e tij

TLC/YouTube

Nuk është për t’u habitur që Kody e kuptoi se do t’i kishte bërë gjërat pak më ndryshe kur filloi për herë të parë t’i bënte ballë secilës prej katër grave të tij. Kody mori përsipër t’i thoshte prezantueses Sukanya Krishnan se “divorci të shqetëson”. Sezoni 18 tregoi Kody duke u zbërthyer në shtresat emocionale ndërsa ai përpiqej të kuptonte se çfarë saktësisht shkoi keq. Kody më pas pranoi atë që të gjithë e dinin se ai ishte vetëm ndonjëherë “i dashuruar” me gruan e tij të katërt, Robyn Brown.

Sipas Kody, ai ishte “aq i shqetësuar për të jetuar parimin e martesës pluraliste. Nuk po kontrolloja se me kë po martohesha që të ishte e pajtueshme me mua. Faji qëndron në një gjë dhe vetëm në një gjë. Nëse do të martohesh dhe do të martohesh përjetësisht, duhet të fillosh me dashuri.”

Është për të qeshur se si Kody ende nuk ka pranuar asnjë faj për shkatërrimin e sindikatave të tij. Sipas Kody, ai mendoi se “mund të bënte diferencën. Mendova gjithçka në këtë situatë me të tre gratë; kjo nuk ka të bëjë me të qenit, si, të dashuruar.”

Robyn mendon se Kody rishkruan historinë

Një gjë që binte në sy ishte se si Robyn reagoi ndaj Kody-t kur ai pranoi se kishte qarë me lot gëzimi pasi e takoi. Patriarku i tha nikoqirit: “Unë takova Robin dhe kishte një siguri dhe një dobësi që nuk e kisha përjetuar kurrë në jetën time. Dhe e takova dhe fillova të qaja nga gëzimi dhe nuk u ndala për muaj të tërë.”

Nuk jam i sigurt se si kjo e ndezi Robin, por të gjithë kanë fetishin e tyre, mendoj. Nëna e pesë fëmijëve dukej se nuk ishte dakord me qëndrimin e të shoqit. “Unë nuk e dija këtë deri vonë,” tha Robyn. “Pyes veten nëse është thjesht rishkrimi i historisë, sepse duket se ka shumë të tilla.”

Janelle dhe Kody patën një jetë të nxehtë seksuale

Nëse ndonjëherë do të kishte një kohë që familja Brown t’i mbante detajet për vete, kjo mund të jetë ajo. Janelle vendosi të fliste për kohën e saj intime pas dyerve me Kody, dhe kjo ishte e mahnitshme. Gjatë sezonit 18, Kody zbuloi se ndjente se Janelle e pëlqente atë vetëm për trupin e tij. Uau. Uau, Kody. Gjatë Tell All, Janelle tregoi se lidhja e tyre fizike nuk ishte kurrë një problem; përkundrazi, ishte mungesa e një lidhjeje emocionale që e pengoi lidhjen e tyre të dashurisë.

Kody falsifikoi dashurinë e tij për Merin

Ndoshta një nga bombat më të dëmshme ishte kur Kody tregoi se duhej të “zgjidhte” të dashuronte Meri Brown. Siç e dinë të gjithë mirë, bashkimi zgjati shumë më tepër se ç’duhej. Mjerisht, duket se ai nuk ka qenë kurrë i dashuruar me gruan e tij të parë. Të paktën tani Meri po ecën më në fund.