Bomba të mëdha ranë në Ditën 90: Vendi i fundit

Klea

Bomba të mëdha ranë në Ditën 90: Vendi i fundit

Dita e 90-të: Vendpushimi i fundit ka qenë asgjë më pak se kaotike, me secilin nga pesë çiftet që kanë të bëjnë me një gamë të gjerë çështjesh. Çuditërisht, Ed Brown dhe Liz Woods kanë qenë një nga çiftet më pak dramatikë, pavarësisht historisë së tyre të vështirë në ekskluzivitet. Angela Deem dhe Michael Ilesanmi kanë qenë gjithashtu një nga çiftet më të qetë, ndoshta pasi Michael është në gjendje të sintonizohet vetëm përmes video chat-it!

Jovi Dufren dhe Yara Zaya janë një nga çiftet më kaotike të këtij sezoni, të cilët tashmë kanë zbuluar disa sekrete dhe gënjeshtra mes tyre. Pa dyshim, dyshja më katastrofike është Kalani Faagata dhe Asuelu Pulaa, të cilët aktualisht po përballen me një pabesi të rëndë. Fatkeqësisht, Molly Hopkins dhe Kelly Brown as nuk ia dolën të gjithë ekskursionit, pasi ranë dakord që marrëdhënia e tyre kishte ecur.

Ndërsa ka pasur shumë zbulime bomba në The Last Resort, këto ishin deri tani më tronditësit!

Asuelu mashtroi Kalanin gjatë gjithë marrëdhënies së tyre

Ndoshta zbulimi më tronditës nga The Last Resort ishte i gjithë pabesia mes Kalanit dhe Asuelut. Gjatë premierës, Kalani pranoi se Asuelu e kishte tradhtuar, gjë që ajo e kuptoi sapo e pa se ai kishte një infeksion maja. Në këmbim, Asuelu i dha asaj një “kalim sallë”, të cilin ajo e përdorte për të fjetur me një burrë tjetër të quajtur Dallas.

Për tronditjen e shumë shikuesve, Kalani më vonë zbuloi se Asuelu e tradhtoi rreth një duzinë herë. Asuelu nuk kishte qenë besnike që në fillimet e lidhjes së tyre, madje e tradhtoi Kalanin kur ajo ishte shtatzënë. Kuptohet, Kalani nuk ishte në gjendje ta falte Asuelun dhe vendosi që ajo ishte gati të divorcohej nga ai.

Në një kthesë befasuese të ngjarjeve, Dallas vendosi të fluturojë poshtë dhe të vizitojë Kalanin ndërsa ajo ishte ende në resort. Ndërsa teleshikuesit ende nuk e kanë takuar zyrtarisht Dallasin, Kalani shkoi ta takonte në hotelin e tij. Asuelu e kuptoi menjëherë se diçka nuk ishte në rregull dhe Kalani iu afrua atij për gjithçka të nesërmen. Në një notë pozitive, Kalani i tha Asuelut se ajo e vlerësonte miqësinë e tij dhe shpreson vërtet që të dy mund të mbeten miq.

Jovi hodhi poshtë një punë më afër shtëpisë

Jovi zbuloi një tjetër bombë të madhe në The Last Resort, kur zbuloi se refuzoi një punë më afër shtëpisë. Puna e Jovit shpesh e largon atë nga shtëpia për javë të tëra, kështu që Yara e vlerëson gjithmonë kohën që ka me të. Megjithatë, gjatë një seance terapie me nënën e Jovi, Gwen, Yara mësoi se burri i saj kishte mbajtur një sekret të madh prej saj.

Me inkurajimin e nënës së tij, Jovi rrëfeu se kishte marrë një ofertë për një punë më afër shtëpisë. Megjithatë, në fund ai zgjodhi të mos e merrte. Yara ishte tepër e frustruar dhe pranoi në një rrëfim se mendonte se vendimi ishte egoist i Jovit. Jovi e dinte që Yara dhe vajza e tyre Mylah donin që ai të ishte më shumë në shtëpi, kështu që Yara nuk mund ta kuptonte pse do ta refuzonte ofertën.

Jovi po i dërgonte gjithashtu mesazhe një striptisteje pas shpinës së Yara-s

Nuk po gënjenim kur thamë se Jovi dhe Yara janë një nga çiftet më të paqëndrueshme këtë sezon! Një tjetër problem i madh për ta në The Last Resort është obsesioni i Jovit me klubin striptizi, për të cilin është aluduar edhe në sezonet e tyre të mëparshme. Kur të gjitha gratë po kalonin një natë argëtuese, Jovi sugjeroi që të gjithë burrat të dilnin në klubin e striptizimit. Meqenëse Kelly ishte larguar tashmë dhe Michael nuk ishte personalisht aty, Ed dhe Asuelu u bindën me kënaqësi.

Ndërsa Yara ishte e zhgënjyer kur mësoi se Jovi kishte orkestruar një natë në klubin e striptizimit, kjo nuk ishte çështja kryesore. Yara u befasua kur mësoi se Jovi në fakt i dërgoi një mesazh një striptisteje që e njihte, me shpresën se ai do të ishte në gjendje të takohej me të në klub. Jovi kishte shkuar më parë me pushime me këtë grua dhe Yara tregoi se ai ishte dashuruar me të. Kur Ed ia përcolli lajmin Yarës, ajo u zemërua aq shumë sa i hodhi kafen Jovit.

Jovi po rezulton të jetë një nga keqbërësit në The Last Resort dhe shikuesit po e kuptojnë se ai nuk është aq i shkëlqyer sa e mendonin dikur. Yara, nga ana tjetër, është një e preferuar e fansave dhe ka shikues që mblidhen pas saj në mbështetje!