Boatmances toksike poshtë kuvertës

Klea

Boatmances toksike poshtë kuvertës

Një nga aspektet më të mira të Poshtë kuvertës seritë janë lidhjet e bëra ndërmjet ekuipazheve. Këto marrëdhënie mund të shkojnë në shumë drejtime. Ndërsa anëtarët e ekuipazhit punojnë me turne 16-orëshe çdo ditë, nivelet e stresit dhe rraskapitjes janë të larta. Për shkak të kësaj, netët e pushimit zakonisht shohin veprime të dehura që ose ekuipazhet e zbarkojnë të lidhura në qepje, ose të shkëputura në lot.

Në një nivel platonik, janë krijuar gjithçka, nga miqësitë e forta deri te armiqtë. Sa i përket marrëdhënieve fizike, ne kemi parë të ndodhin përparime të mohuara, përplasje të pafajshme dhe çiftime shkatërruese. Për sa i përket kësaj të fundit, ne kemi grumbulluar anijet më toksike në Poshtë Deck të parë deri më tani. Nëse jeni shëruar tashmë nga trauma që sollën këto çifte, ju kërkojmë falje.

Oh, urime Gary King, nuk je futur në këtë listë të shkurtër. Ju keni marrë shumë nxehtësi, kështu që ne do t’ju lejojmë të uleni këtë. Por…ne po ju shikojmë.

Adam Glick dhe Jenna MacGillivray

Shefi Adam Glick u shfaq në Below Deck Mediterranean gjatë sezoneve 2 dhe 3. Këtu, çiftimi i tij i parë toksik me Malia White pa një formë trekëndëshi dashurie pasi Malia gjithashtu zhvilloi ndjenja për shefin e saj, Bosun Wes Walton. Duke kaluar në Sezonin 1 të Yacht Sailing në Poshtë Deck, Adami dhe Shefja e re Stew Jenna MacGillivray patën një shkëndijë të menjëhershme.

Ndërsa ky çiftim filloi me zemër të lehtë, ai shpejt u përkeqësua. Në fillim, Jenna u prezantua duke e krahasuar etikën e saj të punës me atë të një Marine Seal. Më pas, ajo e kaloi të gjithë sezonin në galerinë me Adamin, ndërsa gjellët e saj u lodhën në të gjithë brendësinë. PDA-ja e tyre e pandërprerë i mërziti të gjithë në bord, përfshirë kapitenin Glenn Shephard.

Gjithashtu i bezdisshëm ishte kthesa posesive e Adamit, pasi “mungesa e besimit” e tij pa muret që ngriheshin lart dhe deklaratat me shpirt të poshtër fluturonin rastësisht. Qëndrimi i Xhenës më pas filloi të përputhej me atë të Adamit, pasi kamerat dukej se e kapnin gjithmonë çiftin duke përgojuar të tjerët kur nuk ishin të përfshirë në grindjet e tyre romantike.

Dyshja u përpoqën të dilnin pasi xhirimet pushuan, por Jenna tani është e martuar me dikë tjetër. Shpresojmë që ky çift të jetë e kundërta e udhëtimit të saj toksik me varkë nën kuvertën me Adamin.

Robert Westergaard dhe Jessica More

Robert Westergaard dhe Jessica More u takuan në Sezonin 5 të Below Deck Mediterranean. Ky sezon ishte toksik për shumë arsye, duke përfshirë pushkatimin e Hannah Ferrier. Ndërsa ne e donim miqësinë e Xhesikës me Hanën, nuk na pëlqeu udhëtimi i saj me varkë me Robertin.

Që nga kërcimi, ky çiftim ishte toksik. Për shembull, kur të ftuarit kërkuan një foto, Aesha Scott u hodh brenda, duke e shtrirë rastësisht krahun rreth Robertit. Duke parë nga një kamerë në bord, Jess pa dorën e Aeshës që i binte pranë të pasmeve të Robertit. Më pas, Xhesi shkoi në një tërbim, duke ngatërruar të gjithë në bord, pasi në të vërtetë, ASGJE nuk ndodhi mes Aeshës dhe Robertit.

Ky nivel pasigurie dhe toksiciteti pasoi çiftin nga varka, ku ata kaluan pak kohë së bashku pas xhirimeve. Që atëherë, rrugët e tyre janë ndarë, por do të mbeten në listën tonë si një nga anijet më toksike deri më sot.

Jean-Luc Cerza-Lanaux & Dani Soares

Jean-Luc Cerza-Lanaux dhe Dani Soares u bë çift gjatë xhirimeve të sezonit 2 të jahteve Below Deck Sailing. Marrëdhënia e tyre në bordin e Parsifal III nuk ishte asgjë e tmerrshme. Megjithatë, kur ata u larguan nga varka, gjithçka shkoi drejt e në hendek.

Menjëherë pas mbylljes së xhirimeve, Dani mësoi se ishte shtatzënë. Jean-Luc vrapoi drejt kodrave. Më pas u përfshi nëna e tij, e cila deklaroi se Dani e kishte përdorur djalin e saj për një fëmijë.

Testi i atësisë i kërkuar nga Jean-Luc doli pozitiv, duke konfirmuar se ai ishte babai. Megjithatë, Dani është ende duke e rritur vajzën e tyre pa praninë e tij. Edhe pse sjelljet e këqija të Jean-Luc ndodhën pas kartës, ne do ta etiketojmë përgjithmonë këtë varkë në Poshtë Deck si toksike.

Eddie Lucas dhe Rocky Dakota

Në Sezonin 3 të Below Deck, kontroversi (por ne themi qesharak) Rocky Dakota pranoi një tërheqje për Eddie Lucas. Sapo dëgjoi se Eddie ishte në një lidhje afatgjatë, ajo ndaloi së flirti me Bosun. Edi më pas filloi të bëjë përparime të fshehta drejt Rocky. Kjo çoi në një lidhje të fshehtë, me lidhjet e dhomave të lavanderisë duke u bërë norma e tyre.

Fakti qesharak, këto të dyja janë arsyeja që kamerat tani janë të pozicionuara në çdo dhomë lavanderie poshtë kuvertës.

Eddie e mohoi fluturimin e tyre sapo anëtarët e ekuipazhit e kapën, dhe madje e quajti Rocky-n një gënjeshtar kur ajo tha të vërtetën. Mënyra se si Eddie e trajtoi Rocky-n gjatë kohës së tyre në Below Deck ishte e trishtueshme, duke e fituar këtë varkë një vend në listën tonë më toksike.

Conrad Empson dhe Hannah Ferrier

Në Sezonin 3 të Below Deck Mediterranean, anija me varkë e Hannah Ferrier dhe Conrad Empson ishte një flamur i kuq që lëviz ngadalë. Kapiteni Sandy Yawn madje u përfshi (tronditëse, ajo zakonisht është kaq e zhveshur…), duke i thënë Conradit të distancohej nga Hannah, pasi kjo po ndikonte në punën e tij.

Marrëdhënia e tyre përfundoi me një paketë të lirë cigaresh, pasi Conrad ia kishte blerë ato Hanës dhe donte që ajo t’ia kthente me shpejtësi. Kur ai e pyeti Hanën, ajo e trajtoi kërkesën e tij si marrëzi, duke thënë se në marrëdhënie, njerëzit blejnë gjëra për tjetrin. Konradi më pas u largua, duke e quajtur Hanën materialiste dhe një gërmues ari.

Ata i kaluan episodet e mbetura në mosmarrëveshje përpara se të kalonin natën së bashku në kabinën kryesore në fund të sezonit. Aka, kjo udhëtim me varkë ishte përtej helmimit.