Blerja e trailerit të Netflix në Londër: Zbulohet Drama për Zyrën dhe Martesën

Klea

Blerja e trailerit të Netflix në Londër: Zbulohet Drama për Zyrën dhe Martesën

Universi i pasurive të paluajtshme të Netflix po zgjerohet, dhe këtë herë, ata po shkojnë përtej pellgut. Nga krijuesit e Shitja e Sunset dhe Blerja e Beverly Hills vjen Blerja e Londrës. Nëse nuk mund ta dalloni nga titulli, do të ndjekë jetën luksoze të agjentëve të pasurive të paluajtshme të nivelit të lartë në një broker me aksione të larta.

Seriali i ri i Netflix ndjek Daniel Daggers, trurin pas DDRE. Ashtu si në shfaqjet e tjera të pasurive të paluajtshme Netflix, agjencia e pasurive të paluajtshme Daniel fokusohet në pronat luksoze dhe punëson një ushtri glamazonësh. Netflix sapo publikoi trailerin për shfaqjen e re dhe duket se do të jetë në përputhje me paraardhësit e tij.

Shikoni trailerin e sezonit 1 të Buying London

Në shikimin e parë të fshehtë në serinë e re të Netflix, ne marrim një paraqitje të shkurtër të disa prej pronave të nivelit të lartë të disponueshme në tregun e Londrës. Sigurisht, aksionet janë të larta kur keni të bëni me prona që vlejnë më shumë sesa do të bëjnë disa njerëz gjatë jetës së tyre. Traileri na prezanton gjithashtu me agjentët e pasurive të paluajtshme të Danielit, të cilët janë të etur për të përmbushur pritshmëritë e tij të larta.

“Reputacioni im dhe të gjitha paratë e mia janë në linjë,” i paralajmëroi Daniel punonjësit e tij në klip.

Natyrisht, ndërsa vijmë në këtë shfaqje për pasuri të paluajtshme, pjesa më e mirë është drama. Blerja e Londrës duket se do të ketë mjaft. Për shembull, në një klip, dy agjentë fillojnë të grinden ndërsa ecin rreth një listimi.

“Ju po flisni për mua,” paralajmëron një agjent. “Inputi im nuk do të ndodhë nëse nuk e mbyllni gojën.”

Klipi gjithashtu ngacmoi pak dramën e marrëdhënieve në horizont për kastin e Buying London. Disa nga agjentët i kanë sytë nga kolegu i tyre mashkull i quajtur Oli. Problemi i vetëm është se ai ka një grua. Gruaja përfundon duke u përballur me kolegët e të shoqit në trailerin, i cili duket se do të luhet jashtëzakonisht keq. Është keq për ta, por mirë për ne.

Blerja e Londrës premierë në Netflix më 22 maj.