Blerja e pamjes paraprake të sezonit 2 të Beverly Hills

Klea

Blerja e pamjes paraprake të sezonit 2 të Beverly Hills

Pas 13 sezoneve të The Real Housewives of Beverly Hills, për disa arsye, do t’ju duhet të shikoni Blerja e Beverly Hills Sezoni 2 për të marrë më të rejat Mauricio Umansky ndarja nga Kyle Richards.

Netflix sapo publikoi trailerin e Blerjes së Beverly Hills të sezonit 2, dhe ai dha një paraqitje të shkurtër të Mauricio-s duke u ulur me vajzat e tij dhe duke shpjeguar statusin e martesës së tij me Kyle. Në më pak se dy minuta, morëm më shumë informacion për ndarjen sesa kemi në të gjithë sezonin 13 të RHOBH.

Shikoni Mauricio duke dhënë lajmet

Në ngacmues, Mauricio u ul me tre vajzat e tyre më të mëdha, Alexia Umansky, Sophia Umansky dhe Farrah Brittany. Ai shpjegoi se pasi u përpoq të shpëtonte martesën e tyre, Kyle erdhi tek ai dhe i tha se kishte nevojë për hapësirë. Ai konfirmoi se ata janë ndarë, gjë që Kyle nuk e ka thënë në sezonin 13 të RHOBH.

“Kam kaluar 26 vite fantastike me nënën tuaj”, u tha Mauricio vajzave të tij në klip. “Doja të bëja gjithçka që ishte e mundur për ta shpëtuar atë.”

Mau vazhdoi të shpjegonte se si Kyle i dha atij rregullat e fejesës për mënyrën se si do të funksiononte ndarja e tyre. Me sa duket, Kyle tha: “Ti dilni, dilni, bëni çfarëdo që dëshironi të bëni.”

Ndërsa Mauricio dha lajmin, mund të shihje se të gjitha ndjenjat zhyten për vajzat e tij. Farrah, e cila duket dhe tingëllon si një kopje karboni e Kyle, tha se e kishte të vështirë të mbështillte kokën rreth tij. Ndërkohë Sofia filloi të qante.

“Ne madje zbuluam se kishte ndonjë problem vetëm disa muaj më parë dhe tani duket sikur gjërat ndryshojnë kaq shpejt”, tha Sophia mes lotësh.

Alexia i kërkoi një ndjesë të përzemërt familjes. Ajo tha se i vinte keq që të gjithë duhej të përballeshin me këtë. Sigurisht, kamerat televizive të realitetit pa ndalesë nuk e kanë bërë më të lehtë.

“Më vjen keq që të gjithë po e kalojmë këtë,” i tha Alexia babait të saj. “Na vjen keq për të gjithë ne. Më vjen keq për ju djema, më vjen keq për ju.”

Sezoni 2 i Buying Beverly Hills do të shfaqet premierë në Netflix më 22 mars.