Blerja e Beverly Hills: Mauricio pati një 'përfundim të plotë' në punë

Klea

Blerja e Beverly Hills: Mauricio pati një ‘përfundim të plotë’ në punë

Blerja e Beverly Hills është afër qoshes dhe fansat e Real Housewives of Beverly Hills shpresojnë se origjinali i Netflix mund të shpëtojë Kyle Richards dhe Mauricio Umansky histori jo e plotë.

Shikuesit shpresonin të merrnin një vështrim në problemet martesore të Kyle dhe Mauricio në sezonin 13 të RHOBH. Për fat të keq, fansat dhe aktorët vunë re se Kyle nuk ishte aq i hapur dhe sezoni dështoi në shumë mënyra.

Këtu ndërhyri Netflix, duke ofruar një trailer për Sezonin 2 të Buying Beverly Hills që dukej se ofronte ndershmëri dhe përgjigje nga çifti. Dhe një klip i fundit i shpërndarë në internet duket se e vërteton këtë.

Mauricio flet për stresin e tij familjar

Më 5 mars, @byewighellodrama postoi në Instagram një klip të sezonit të ardhshëm të Buying Beverly Hills. Klipi pa Mauricio duke folur me Kyle, duke thënë: “Ishte një moment i mirë për mua sot sepse kam qenë shumë i stresuar. Dhe udhëtimi padyshim që ndikon, e dini, ne”. Në të vërtetë, fansat panë po aq shumë në sezonin 13 të RHOBH.

Mau vazhdoi, “Dhe ju jeni duke punuar shumë dhe ne jemi të zënë sa mundemi. Dhe thjesht ka qenë kaq stresues.” Kyle e pyeti nëse të afërmit e tij e kishin parë se sa i stresuar ishte. Ai pranoi, “Kam pasur një avari të tërë ditën tjetër në zyrë.” Kyle u befasua nga ai lajm.

Sidoqoftë, ajo theksoi: “Unë pashë që keni një të vogël këtu në shtëpi.” Mauricio më tej ka rrëfyer, “Kam humbur sh*t-in tim dhe sapo u thashë të gjithëve, ‘Nuk mund ta përballoj, kam mbaruar. Më lër të qetë.’” Kyle e pyeti se çfarë e rëndon më shumë. Mauricio tha se ishte thjesht “shumë nga gjithçka”.

Tifozët ishin mjaft të befasuar nga çiltërsia dhe ndershmëria e Mauricio-s, veçanërisht kur ai u shpreh në një rrëfim se kishte provuar të mbushte ndjenjat e tij për kaq shumë kohë. Ndoshta blerja e Beverly Hills do të jetë përgjigja për të gjitha shqetësimet e bazës së fansave të RHOBH. Dhe ndoshta kjo është pikërisht ajo që Kyle dhe Mau shpresojnë se të gjithë do të mendojnë.

Blerja e Beverly Hills del në Netflix më 22 mars, ndërsa ribashkimi i Sezonit 13 të The Real Housewives of Beverly Hills vazhdon të mërkurën në orën 08:00 në Bravo.