Billie Lee thotë se Ariana Madix mund të "shkojë vetë"

Klea

Billie Lee thotë se Ariana Madix mund të “shkojë vetë”

Billi Lee kishte disa fjalë të zgjedhura për Ariana Madix pasi kjo e fundit pretendoi se Billie praktikisht jetonte në shtëpinë e saj. Billie u mbrojt duke shpjeguar se si shtëpia ishte në rrëmujë pas Scandoval.

Siç kanë parë fansat në Vanderpump Rules, shtëpia nuk ishte e vetmja gjë në rrëmujë. Dukej se Billie u kthye në shfaqje sepse Tom Sandoval ishte në një vend të vështirë.

Me Arianën dhe Tomin që të dy përpiqeshin të gjenin një mënyrë për veten pas ndarjes së tyre të ashpër, shtëpia dhe gjallesat në të kishin nevojë për vëmendje. Billie madje e ndihmoi Arianën në disa mënyra, por tani është më pak i prirur për ta bërë këtë.

Fansat kritikojnë përgjigjen e Billie ndaj Arianës

Në paraqitjen e saj të fundit në podcastin “The Tasteless Gentlemen”, Billie ndau detaje të kohës së saj në shtëpinë e Arianës dhe Tomit. “Për shkak se ata ende e ndajnë shtëpinë teknikisht, dhe unë jam shumë atje, do të më pëlqejë, do të përplasem me Arianën ose do të pëlqej të shoh njerëz. Dhe unë … ende i ujit bimët e saj, dhe më pëlqen, marr postën e saj dhe vendos dhe gjëra të tilla. Por ajo i ka thënë shtypit se … unë jetoj atje, gjë që nuk jam, kështu që tani ndalova së ujitur bimët e saj dhe ajo mund të tallet vetë.”

Më tej ajo ka theksuar se sa shumë ka bërë në shtëpi. “Në shtëpi, askush nuk kujdesej për qentë kur [they] ishin aty”, tha ajo. “Unë kujdesesha vazhdimisht për qentë. Të dy po udhëtonin dhe po kalonin një ndarje. Dhe unë isha fjalë për fjalë atje për t’u siguruar që qentë të kujdeseshin.” Billie ndjeu se ajo ishte “mirë” për t’u kujdesur për kaq shumë, por nuk mund të përballej më me “qëndrimin” dhe Ariana “t’u thoshte njerëzve që jetoj atje”.

Në Reddit, fansat fiksuan klipin dhe kritikuan Billie për një TikTok që ajo filmoi në shtëpinë ku paloste rroba, ujiti bimët, lau dyshemenë, përdori frigoriferin dhe palestrën e shtëpisë, ngarkoi lavatriçen dhe pjatalarëse, etj. Përdoruesi i cili ngarkoi TikTok-un shkroi: “Si vajzë nëse do të luash shtëpi, mos u zemëro kur pronari aktual i shtëpisë bën shaka me të!”

Vanderpump Rules vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.