Billie Lee shpjegon rregullat e pompës Finale Fight, adreson 'Previous Stalker'

Klea

Billie Lee shpjegon rregullat e pompës Finale Fight, adreson ‘Previous Stalker’

Ishte pikërisht sot në mëngjes, 4 shtator, që ne raportuam për një sulm të supozuar në regjistrimin e filmit Rregullat e Vanderpompës Përfundimi i sezonit 11. Ndërsa Tom Sandoval ishte përfshirë në sherr, ai thuhet se nuk ishte objektivi i synuar, por përkundrazi, një roje sigurie.

Tani, megjithatë, Billi Lee ka dalë me më shumë detaje rreth ngjarjes. Falë Zotit ajo iu bashkua kastit të sezonit 11. Billie shpjegoi ngjarjet në historinë e saj në Instagram dhe përdoruesi i Reddit u/denisemischaele arkivoi llogarinë e saj të ngjarjeve.

Një djalë “dinte gjëra” për Billie

“Pikërisht kur hyra brenda, po shkoja në bar për të takuar Tomin. Dhe ky djaloshi erdhi me vrap drejt meje dhe tha: ‘O Zot, Billi, unë të njoh.’ Ai tha: “Unë të njoh ty, por ti nuk më njeh mua”. Dhe unë thashë: ‘Oh, në rregull’. Dhe më pas, ai tha: “Ju jeni nga Indiana perëndimore”. Unë thashë: “Oh, kështu që ai e di nga jam unë.”

Ajo vazhdoi të fliste me të, duke verifikuar se nga ishte. “Dhe pastaj ai thotë: “Prit, pse nuk thua me mbiemrin?” Dhe ai e dinte mbiemrin tim… Unë thashë, “Oh, unë thjesht – thjesht nuk e di”. Sa herë që nuk ndihem rehat, më pëlqen, thjesht përpiqem të dal nga situata… as që do t’jua them, por ai dinte gjëra për mua që nuk janë publike.”

Ajo vazhdoi përvojën e saj: “Menjëherë u ndjeva në siklet, dhe më pas ika nga ai, shkova në lokal. Prerë për disa orë më vonë, i njëjti tip është si të na karikojë. Ne jemi vetëm në një grup duke folur, dhe ai është sikur, duke hedhur gota ose lule ose diçka si ai, duke karikuar. Dhe siguria vrapon pas tij. Ai kalon përtej Tomit dhe unë.”

Ai kapi një karrige, Tom hyri brenda

Ajo vazhdoi, “Ai po vrapon drejt meje, dhe unë kthehem… Siguria, ai po e ndjek atë. Pastaj ai rrëmben një gotë verë dhe e hedh atë, dhe fillon të marrë karrigen, dhe kjo është kur Tom si, vrapoi pas tij dhe kapi karrigen.”

Ajo e mbylli rrëfimin duke thënë: “Pra, unë nuk e njoh këtë tip. Me sa duket, askush nuk e njeh atë. Nuk e di si u fut në një ngjarje private. Gjithçka që dija është se ai ishte rrëqethës që në fillim… më pas u çmend. Ishte e frikshme.”

Teksa rrëfente ngjarjet, ajo kishte dy kuti tekstesh të veçanta në ekran. Gjatë pjesës së parë, ajo shkroi, “Mbiemri im është privat për shkak të një ndjekësi të mëparshëm që kisha në 2016.” Dhe për pjesën e dytë të videos, ajo ka shkruar:[Tom] nuk filloi asgjë ose kishte ndonjë gjë [sic] të bëjmë me të, përveç përpjekjes për të na mbrojtur nga ky djalë.” Megjithatë, skepticizmi do të jetë me bollëk.