Tom Sandoval

Klea

Billie Lee pretendon se Tom Sandoval ka frikë për sigurinë e tij rreth të dashurës Victoria!

Billie Lee pretendon se Tom Sandoval ka frikë për sigurinë e tij rreth të dashurës Victoria!

Në një pretendim bombë, Billi Lee pohon se Tom Sandoval frika për sigurinë e tij rreth të dashurës Victoria, duke e shtyrë atë të regjistrojë argumentet e tyre si një mjet për vetëmbrojtje.

Tom Sandoval

Billi Leedikur bashkëpunëtor i ngushtë i Tom Sandovalka ngjallur polemika duke pretenduar se ai regjistron në fshehtësi debatet me të dashurën e tij Victoria Lee Robinson nga frika.

Duke i hedhur benzinë ​​zjarrit, Billi zbuloi mesazhe me tekst nga një grua që pretendonte se kishte dalë Tom para Victoriaduke pohuar se Tom dëshironte që partneri i tij i ardhshëm të ishte më i njohur se ai.

Victoria Lee Robison

Lidhja ndërmjet Billi dhe Tom u shfaq i pathyeshëm në sezonin e fundit të Rregullat e Vanderpompës — megjithatë ngjarjet e fundit kanë çuar në përçarjen e tyre.

Pas rënies së tyre, Billi ka dalë në platforma publike për të akuzuar Tom të abuzimit me substancat brenda marrëdhënies së tij të re, madje duke pretenduar përfshirjen në një ndërhyrje.

Victoria Lee Robinson

Nga ana tjetër, Victoria i hodhi poshtë këto pretendime, duke akuzuar Billi të kërkimit të vëmendjes. Tomnga ana tjetër, ka akuzuar Billi përpjekje për ta izoluar nga rrethi i tij shoqëror.

Tom regjistron fshehurazi Victoria dhe lufton sepse ka frikë”, tha Billi Lee Tek ajo Billie & The Kid podcastnëpërmjet @breakingtherulespod në Instagram.

Victoria Lee Robinson

“Sepse ajo bëhet maniak.”

Billi pretendoi se në ditëlindjen e saj, mes çiftit pasoi një sherr i ashpër, gjatë së cilës Tom e akuzoi atë se ishte “e turpëruar” dhe e etiketoi atë si “të keqe” dhe “abuzuese”.

Tom Sandoval

“Thashe, 'Tomsapo i mbijetuat një skandali'”, tregoi Billi. “Sikur kjo anije tashmë po fundoset, a do të donit vërtet që dikush ta rrëzonte? Ashtu si ju nuk duhet të dilni me dikë që po grindet fizikisht me ju… Gjithçka që duhet është një telefonatë në 911 dhe ajo të jetë maniak dhe të bëjë disa s**t dhe mbaroi, vogëlushe.'

Billi insinuoi se Victoria po “ngjan” veten me Tom vetëm për famë.

Billi Lee

“Do të përfitonte aq shumë nëse do të telefononte 911 dhe do të ishte sikur Tom Sandoval të më godiste mua.” Billi pohoi. “Ashtu si boom, ajo është menjëherë përsëri në publik… Dhe gjithashtu Tom (më tha) këtë: 'Sikur duhet të jem i kujdesshëm sepse shiko karrierën e Arianës. Ashtu si çdo vajzë tjetër mund të hyjë dhe të bëjë të njëjtën gjë… Më duhet të filloj të regjistroj përleshjet tona për t'u siguruar që nëse kjo shkon poshtë, unë mund të mbrohem.'

Në një moment të caktuar, Billi zbuloi mesazhe të dyshuara nga një grua që dyshohet se kishte lidhje Tom në fillim të këtij dimri, para lidhjes së tij me Victoria.

Sipas Billiteksti i gruas së paidentifikuar thoshte:

Tom Sandoval

“Para se të takohesha Victoria … Unë duhet të kisha parë rrugën Tom sepse mbaj mend disa gjëra vërtet fyese, si për shembull disa minuta pasi bëmë seks një ditë, ai më tha: 'E dashura ime e ardhshme duhet të jetë më e famshme se unë. Nuk mund të kem askënd të hipë në koktejet e mia”, pasi unë jam ende i ulur aty lakuriq, jo i famshëm.”

Për më tepër, Billi pohoi se Tom shprehu dëshirën e tij të dilte me një “modele të gjatë” përpara përfshirjes së tij me Victoria.

Tom Sandoval

Rregullat e Vanderpompës është në pauzë për sezonin 12.