Billie Lee bën pretendime të guximshme për të dashurën e Sandoval, Victoria

Klea

Billie Lee bën pretendime të guximshme për të dashurën e Sandoval, Victoria

Billi Lee po vjen pas Tom Sandoval's e dashura, Victoria Lee Robinson. Billi është një mik i vjetër i Tomit. Shikuesit e Vanderpump Rules e dinë këtë shumë mirë, ndonjëherë për t'u shqetësuar. Në të vërtetë, Billie ka qenë një figurë polarizuese për fansat.

Sidoqoftë, Billie ishte një prani pozitive në jetën e Tomit. Raportet sugjeruan se ajo iu bashkua kastit të Sezonit 11 posaçërisht për të mbështetur një Tom në vështirësi. Megjithatë, gjërat ndryshuan. Mësohet se të dy nuk po flasin më. Dhe Victoria mund të jetë në zemër të trazirave.

Billie akuzon Viktorinë për kontrollin dhe rrezikimin e Tomit

Në podkastin e saj të 6 majit, Billie ngriti disa pretendime të egra kundër Victoria. Thuhet se Victoria “[busted] në shtëpi” një ditë “dhe filloi të bërtiste dhe të bërtiste” Billie dhe Tom, duke i akuzuar të dy se kishin tradhtuar së bashku. Billi vendosi të largohej. Thuhet se Tom e thirri atë dhe i kërkoi falje, duke e “lutur” që të kthehej. Kur ajo u kthye, Victoria dyshohet se hyri dhe i bërtiti përsëri.

Billie më pas akuzoi Viktorinë për lëvizjen e gjërave nëpër shtëpi dhe ngatërrim me gjërat e saj. Victoria gjithashtu i zhvendosi gjërat e Arianës, siç ishte i prirur të bënte Tom. Billie më tej pretendoi se Victoria e përkeqësoi pijen e Tomit dhe si e tillë, ai nuk arriti të përmbushte disa përgjegjësi në jetën e tij. Filloi t'i mungonte puna dhe angazhimet e tjera të planifikuara.

Billie theksoi se ky ishte një problem pasi Tom ishte “i prishur” në prag të Scandoval dhe kishte nevojë për çdo takim që mund të merrte. Si e tillë, Billie nuk e ftoi Victoria në një ndërhyrje të planifikuar për Tomin. Pasi Victoria e zbuloi këtë, ajo supozohet se e trajtoi Billie-n sikur të “vrau ​​qenin e saj”.

Por nuk ndalojnë këtu akuzat. Billi më vonë do t'i shkruante Tomit diçka në kuptimin: “'Jo. Thjesht më duhet t'ju bëj të ditur… Unë nuk mund ta bëj më këtë. Unë isha aty për ty.' Por, si – dhe gjëja e çmendur është që Victoria lexon tekstet e tij. Dhe ai më tha: 'Kujdes çfarë më shkruani'.” Billie kujtoi se si Victoria do të thoshte gjëra që nuk mund t'i dinte ndryshe.

Vanderpump Rules po transmetohet në Peacock.