Big Ed i të fejuarit 90 Ditë zbulon se ai ishte një leprechaun në një jetë të kaluar, me sa duket

Klea

Big Ed i të fejuarit 90 Ditë zbulon se ai ishte një leprechaun në një jetë të kaluar, me sa duket

Big Ed Brown është një nga ata yje të rrallë të realitetit televiziv, të cilët e kapërcejnë kohën e tyre në televizion. Një pjesë e kësaj ka të bëjë edhe me fizikun e tij, por edhe me baticat e tij, siç është vendosja e majonezës në flokë.

Big Ed sigurisht vënë I fejuari 90 ditor në hartë dhe anasjelltas. Ai ka qenë pothuajse i pandashëm nga ekskluziviteti që nga debutimi i tij, duke u shfaqur së fundmi në 90 Day: The Last Resort.

Në 90 Day: The Single Life, Ed takoi partneren e tij aktuale, Liz Woods. Fansat e kanë parë me padurim Edin dhe Lizin të lundrojnë së bashku në marrëdhënien e tyre, ndërsa secili përpiqet të gjejë dashuri, vërtetim dhe shërim. Por shërimi i Edit e çoi atë në një rrugë të çuditshme javën e kaluar.

Big Ed rishikoi një jetë të kaluar në hipnoterapi

Të hënën, 11 shtator, 90 Dita: The Last Resort pa Edin duke iu nënshtruar terapisë dhe duke mësuar për një jetë të kaluar. Ai u takua me terapistin Petey Silveira, i cili përdor hipnoterapinë për të shëruar traumat përmes regresionit të jetës së kaluar. Silveira e përshkroi Edin si “shumë të ndjeshëm” dhe “në kërkim të shërimit”.

Silveira e vuri Edin në një gjendje thellësisht të relaksuar dhe “udhëzoi [his] shpirt për të marrë [him] kthehet në një jetë.” Me mjaft relaksim, ajo i kërkoi Edit të përshkruante atë që po shihte. Ishte në atë moment që Ed zbuloi se ishte një leprechaun. Megjithëse, përshkrimi i tij ndoshta dukej më shumë si një shaka.

“Më varnin me kokë poshtë në këpucë metalike dhe unë rrotulloja,” shpjegoi ai. “Unë do të argëtoja njerëzit. Njerëzit do të qeshin. isha vetëm. Unë isha një interpretues i vetmuar dhe më pas më hodhën në një vrimë. Më hodhën tutje.” Ai e supozoi “mësimin e shpirtit” duke thënë: “Unë nuk jam i dashur”.

Në reflektim të mëtejshëm mbi përvojën, ai tha: “Dua të them, ishte e frikshme. Më kanë bërë të ndihem ndryshe dhe inferiore, por humori më ka fituar më shumë në jetë sesa më ka lënduar. Dhe tani e ndjej patjetër dashurinë. Dhe Liz më bën të ndjej dashuri.” Pavarësisht nga çuditshmëria e situatës, të paktën disa të mira dolën prej saj.

Dita 90: Vendpushimi i fundit vazhdon të hënën në orën 21:00 ET në TLC.