Bette Midler dëshiron të bashkohet me amvisat e vërteta të Beverly Hills

Klea

Bette Midler dëshiron të bashkohet me amvisat e vërteta të Beverly Hills

Ju lutem më tregoni se kjo nuk është një tjetër shaka e 1 prillit. Thashethemet thonë se Bette Midler dëshiron të jetë një shtëpiake – një nga Amvise të vërteta të Beverly Hillskonkretisht.

“A është tepër vonë për mua të bëhem një shtëpiake e vërtetë e Beverly Hills?” Këngëtarja/aktorja legjendare shkroi në Twitter më 30 mars. “Nuk e kam parë kurrë, por jam në humor të flas pak. Dhe të paguhen për të? Një ëndërr!”

Me sa duket, Bravo është në bord, pasi rrjeti i është përgjigjur me habi postimit të saj me: “Flisni për një kryqëzim të lavdishëm”.

Kyle kush?

Që nga largimi i Lisa Rinna në 2023 dhe thashethemet se OG Kyle Richards mund të ndjekë shembullin, sigurisht që do të kishte vend për Bette. A nuk do të ishin ajo dhe Garcelle Beauvais bashkë?

Në një postim vijues në X (dikur Twitter), Bette shkroi etiketën e saj. Në një shenjë për filmin e saj të nominuar për Oscar të vitit 1988, ajo sugjeroi: “Ato plazhe nuk e dinë se çfarë do t'i godasë!”

Sa i përket Kyle, ajo pranoi muajin e kaluar se nëse do të kthehet për një sezon tjetër do të jetë një “vendim i minutës së fundit”. Duket si kod për “Varet nga sa para më ofrojnë”.

“Njerëzit vazhdojnë të më pyesin: ‘A do të kthehesh? Do të largohesh?”, tha Kyle për Extra. “Është gjithmonë diçka që unë vendos në minutën e fundit, në njëfarë mënyre.” Sezoni 13 ishte i vështirë për Kyle dhe familjen e saj pasi shikuesit panë që martesa e saj tre dekadash të shpërbëhej. Në fund të sezonit, ajo dhe bashkëshorti Mauricio Umansky ishin ndarë pas 27 vitesh martesë.

“Unë mendoj se këtë sezon, veçanërisht,” shtoi ajo, “kam qenë shumë nën mikroskop … Ka qenë shumë sfiduese të lundrosh nëpër të kur thjesht po përpiqem të kuptoj vetë jetën time.”

Mjerisht, Bette është ndoshta shumë e zënë me karrierën e saj në film për të pasur kohë për të “biseduar sh*t” me amvisat. Ajo mund të jetë duke u përgatitur për të ripërsëritur rolin e saj në një pjesë të tretë të filmit Hocus Pocus. Ajo mund të jetë shumë e zënë me motrat Sanderson për t'u shoqëruar me zonjat e 90210.

Do të doja të ishte e vërtetë, megjithatë. Paraqitja e Bette në RHOBH do të ishte vërtet era nën krahët e mi.

The Real Housewives of Beverly Hills tani po transmetohet në Peacock.