Bethenny Frankel u përplas për komentet 'injorante' rreth punonjësit të TJ Maxx

Klea

Bethenny Frankel u përplas për komentet ‘injorante’ rreth punonjësit të TJ Maxx

Më 17 shtator, Bethenny Frankel postoi një TikTok duke thënë: “Mendoj se jam duke u anuluar”. Bethenny shpjegoi se ajo merr shumë grim nga kompanitë që kërkojnë komente. Një pjesë e madhe e grimit mbetet e papërdorur pavarësisht se është hapur. Ajo tha se i mbajti produktet për t’ua dhënë të tjerëve.

Ish-ylli i Real Housewives of New York solli një çantë për punonjësit e TJ Maxx të cilët e komplimentonin grimin e saj, pohoi ajo. Bethenny e fshiu videon origjinale ku ua bënte grimin punonjësve të shitjes me pakicë. Menjëherë, Bethenny u kritikua për atë që ajo e perceptoi si bujari.

Përdoruesit e TikTok menduan se dhënia e dhuratave të Bethenny ishte arrogante dhe mospërfillëse. Carole Radziwill madje akuzoi Bethenny se kishte një “kompleks shpëtimtar të bardhë” për incidentin. Ndonëse kjo mund të jetë ekstreme, reagimi i kundërt pas klipit ishte i kuptueshëm dhe shpresa e Bethenny për të shpjeguar gjërat nuk shkoi siç priste.

Bethenny e quajti “e drejtë dhe e vrazhdë”

Bethenny e përshkroi shpjegimin e saj duke shkruar: “Më falni, nuk më falni. Çfarë më sugjeroni të bëj? Dhe po, unë jam në dijeni të strehimoreve. Po, mund të shes dhe të dhuroj për bamirësi dhe gjithashtu të jap si dhurata.” Megjithatë, përdoruesit e TikTok e kritikuan atë për supozimin se një punonjës i TJ Maxx nuk mund të përballonte grimin. “Ton shurdh,” shkroi njëri. “Ndaloje.” Një tjetër tha: “Kjo është injorante … Më duket e drejtë dhe e vrazhdë.”

Komentues të tjerë po ofronin sugjerime të tjera se çfarë të bënin me grimin. Njëri sugjeroi: “Po në lidhje me dhurimin e çantave për studentët që marrin dizajn make up?” Një tjetër pyeti: “A nuk do t’i merrnin këto strehimoret e grave? Ne kemi koleksione çantash në Aus ku mbushim çantat me grim plus fasule, pastrues etj.

Megjithatë, pavarësisht kritikave, komentuesit e tjerë nuk u tërbuan fare, përkundrazi i akuzuan kritikët për reagim të tepruar. “Arsyeja e shëndoshë është bërë e pazakontë,” tha njëri. “Çfarë është e gabuar t’i ofrosh dikujt një dhuratë. Vazhdoni të bëni!” Bethenny me siguri duhet të jetë e lumtur të dijë se ajo ka ende fansa për ta vërtetuar atë. Por ajo mund të ketë ende diçka për të kërkuar falje.