Bethenny Frankel

Klea

Bethenny Frankel thotë se seksi me Jason Hoppy ishte TORTURE dhe I DETYRUAR … Ajo i vjen keq që kishte fëmijën e tij!

Bethenny Frankel thotë se seksi me Jason Hoppy ishte TORTURE dhe I DETYRUAR … Ajo i vjen keq që kishte fëmijën e tij!

Në një zbulim të sinqertë, ish Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut yll Bethenny Frankel u hap për vuajtjet e intimitetit të saj martesor me ish-bashkëshortin Jason Hoppyduke shprehur keqardhje të thellë për aspekte të marrëdhënies së tyre.

Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut yll, Bethenny Frankelzbuloi sfidat me të cilat u përball në martesën e saj me ish-bashkëshortin, Jason Hoppy.

Bethenny Frankel

Duke folur në podkastin e saj Just B Divorced, Bethenny Frankel53 vjeçe, tregoi se si ndihej e detyruar të angazhohej në intimitet me Hoppy, pavarësisht mungesës së dëshirës së saj, përpara zgjidhjes së martesës së tyre në dhjetor 2012.

Duke kujtuar kohët e vështira, Bethenny Frankel rrëfente e Jasonit vërejtjet, duke thënë: “Ai më thoshte: “Ti je si një bllok akulli”, sepse nuk doja të isha intime. Nuk doja të bëja seks.”

Bethenny Frankel

Bethenny ia atribuoi ngurrimin e saj mungesës së “respektit” për marrëdhënien, duke u shprehur: “Unë e detyroja veten time, e godisja veten duke e bërë atë … është torturë”.

Bethenny ofroi njohuri mbi përvojat e saj të prindërimit mes sfidave të martesës me të Jason Hoppy. Çifti u martua në vitin 2010 dhe mirëpriti vajzën e tyre, Bryn Hoppypak më pas.

Jason Hoppy

Pavarësisht dashurisë për vajzën e saj, Bethenny shprehu ndjenja të përziera për kohën e e Bryn-it konceptim. “Nuk do të pendohem kurrë për vajzën time për një minutë.” Bethenny theksoi gjatë podcast-it të saj, “Just B Divorced”. Megjithatë, ajo ndau sinqerisht ndjenjat e mbingarkesës nga rrethanat, duke thënë: “Më ndieja sikur isha ngacmuar dhe rrahur me ujë dhe fshikulluar dhe në një rrugë nga e cila nuk mund të dilja.

Jason Hoppy

Disa vite pas lindjes së vajzës së tyre Bryn, Bethenny mbeti shtatzënë edhe një herë. Megjithatë, ajo përjetoi një abort rreth gjashtë javëve të shtatzënisë. Pavarësisht humbjes therëse, Frankel rrëfeu se ndihej e “lehtësuar” që nuk do të shtonte një fëmijë tjetër në martesën e saj “mbytëse”.

“Në një mënyrë konstruktive, thashë, 'Jam disi i lehtësuar … sepse nuk mendoj se kjo është një marrëdhënie e shëndetshme apo pozitive'.” Bethenny kujtohet duke i thënë Hoppy-t. “Ishte si hapi i parë për të thënë diçka.”

Bethenny Frankel

Derisa Bethenny e perceptoi pozitivisht situatën, Jason reagoi me inat.

“Ai më tha, 'Ti je një s-t i vërtetë, e di këtë?'” kujton ajo. “Ai u zhvendos në një hotel në qendër të qytetit për disa netë dhe ishte lehtësim total.”

Ngjarja shënoi fillimin e rënies së çiftit.

Bethenny paraqiti kërkesën për divorc nga Jason në janar 2013, por trazirat vazhduan. Në vitin 2017, ajo mori një urdhër të përkohshëm mbrojtjeje kundër tij, me pretendimin për ngacmim dhe përndjekje.

Bethenny Frankel

Çifti u angazhua në një betejë gjyqësore gati dhjetëvjeçare për financat dhe kujdestarinë e vajzës së tyre. Në fund të fundit, Bethenny iu dha kujdestaria e plotë ligjore dhe kujdestaria kryesore rezidenciale e Bryn.

Bethenny Frankel

Divorci i tyre i trazuar u përfundua zyrtarisht në janar 2021. Vetëm pak muaj më vonë, Bethenny's i dashuri, Paul Bernoni propozoi asaj me një unazë mahnitëse diamanti.

Bethenny Frankel

Megjithatë, Bethenny ka pranuar se ndihet në mëdyshje për rimartesën, duke përmendur vështirësitë e divorcit të saj të mëparshëm nga Jason si faktor.

“Nuk dua të nënshkruaj kontratë me dikë që dua. Bethenny i shprehur E! Lajme në 2023. “Dhe nuk dua të planifikoj një martesë masive për të gjithë të tjerët dhe jo atë që duam ne”.