Bethenny Frankel thotë se ajo NUK po padisë 'Toxic' Bravo

Klea

Bethenny Frankel thotë se ajo NUK po padisë ‘Toxic’ Bravo

Bethenny Frankel’s Përpjekja për një llogaritje të realitetit televiziv vazhdon. Ajo ka bërë disa hapa të rëndësishëm. Bravo së fundmi publikoi një ndryshim të politikës në lidhje me sigurinë dhe mirëqenien e yjeve të realitetit. Megjithatë, Bethenny’s mori shumë kritika, veçanërisht për përfitimin e Real Housewives të Nju Jorkut për kaq gjatë. Kështu, ajo vendosi të vendosë rekord.

“Mjedisi toksik i Bravos i krijuar për vlerësime”

Bethenny postoi tre rrëshqitje me tekst në Instagramin e saj duke diskutuar qëndrimin e saj aktual me Bravo. Ajo shpjegoi se kishte “reflektuar”, ndoshta përballë kritikave të fundit. Ajo shpjegoi se si mediat moderne priren të shtrembërojnë gjërat. Duke hequr veten dhe të tjerët nga kamerat, ajo ka parë realitetin.

Ajo shkroi, “Konflikti dhe gjykimi shet TV realitet. Është një fenomen që shfaq gra që kam pretenduar se i njoh brenda një sistemi të krijuar për gjykim dhe konflikt. Nuk i njihja fare këto gra. Tani kam kaluar kohë dhe i kuptoj shumë prej tyre – mungesë kamerash.”

Më tej ajo shpjegoi se si takoi shumë gra në xhirime, gra të cilat i “adhuronte”. Megjithatë, pasi i takoi për xhirime, ajo “filloi të mos i pëlqente fort shumë prej tyre. A kanë ndryshuar? Apo është mjedisi toksik i krijuar për vlerësime?” Për të shpjeguar një sjellje të tillë, ajo shpjegoi, “Në TV realitet, duhet të vrasësh ose të vritesh”.

Bethenny përpiqet të ndërgjegjësohet

Ajo shpjegoi më tej shfrytëzimin duke thënë: “Të mos bëhesh pis do të thotë të pushosh nga puna. Dikush po fiton dhe dikush po humbet.” Bethenny reflektoi mbi përvojën e saj: “Isha e mirë në lojë, kështu që çfarë thotë kjo për mua? … Ky medium pret dhe përfiton nga të metat dhe të dëmtuarit emocionalisht.”

Duke komentuar ata që thonë “Ne u regjistruam për këtë”, Bethenny argumentoi se ajo nuk e kishte idenë se çfarë po hynte. Megjithatë, edhe nëse do ta bënte, ajo pranoi se “do ta bënte përsëri për të mos u thyer dhe frikësuar”. Në mbishkrimin e postimit, ajo sqaroi: “Isha e frikësuar dhe e dëshpëruar dhe kjo është ajo që shfrytëzohet te të gjithë ne”.

Ajo gjithashtu argumentoi kundër atyre që do të sugjeronin se ajo po “kafshonte dorën që e ushqente”. “Ndoshta, por mbase ajo dorë meriton të kafshohet… Ne bëhemi të ndyrë dhe ata pasurohen ndyrë.”

Bethenny nuk po e padit Bravo – por do të vijnë padi

Në rrëshqitjen e saj të fundit, Bethenny trajtoi ndryshimet e fundit që Bravo njoftoi për masat e tyre të sigurisë në fillim. “Një letër për një psikolog në grup dhe reduktimin e konsumit të alkoolit është një hap i mirë, por nuk do të mjaftojë.” Ajo la të kuptohej se yjet dhe produksioni duhet të largohen nga aspektet “të dizajnuara për të shkatërruar njëri-tjetrin”.

Me vetëdije të mëtejshme, Bethenny njohu rolin e saj në makinën e realitetit televiziv dhe u kërkoi falje “njerëzve që kam gjykuar dhe kritikuar”. Ajo deklaroi se kjo nuk ishte vetëm një llogaritje e industrisë, “por një brenda meje”. Bethenny gjithashtu theksoi shembullin që donte të linte për vajzën e saj.

Dhe për të rregulluar të dhënat, ajo tha qartë: “Unë nuk kam punësuar avokatë dhe nuk po padis”. Ajo i quajti këto pohime “fakte të keqinterpretuara nga shtypi. Unë i kam drejtuar talentet dhe anëtarët e prodhimit të padrejtë në përfaqësim ligjor dhe po luftoj për ndryshime sistematike në një institucion të dëmtuar.”