Bethenny Frankel shpërthen në 'shportën e pazarit' fejesën e Lenny Hochstein

Klea

Bethenny Frankel shpërthen në ‘shportën e pazarit’ fejesën e Lenny Hochstein

Për ata që nuk e dinë, Lenny Hochstein sapo u fejua me të dashurën e tij, Katharina Mazepa, edhe pse është ende i martuar me Lisa Hochstein. Lenny propozoi martesë me atletet e tij në Es Vedrà, ndërsa Katharina kishte veshur taka shumë jopraktike në majë të shkëmbinjve.

Pothuajse menjëherë, propozimi i vuri flakën internetit. Lisa u përgjigj duke vënë në dukje se Lenny ishte një burrë i martuar i fejuar me krahun e tij. Lëreni veteranit Real Housewives të Miami që të dinë se si të hedhin hije siç duhet.

Dhe, duke pasur parasysh natyrën e propozimit, të gjithë të tjerët në sferën e amvisave duhej të komentonin gjithashtu. Duke marrë parasysh Bethenny Frankel’s Reputacioni i sapogjetur si komentatore në internet, ishte vetëm çështje kohe para se ajo të hynte. Dhe ajo nuk u përmbajt.

Bethenny e kundërshton Lenin pa mëshirë

@bethennyfrankel On Lisa & LENNY #housewives #angageed #savage ♬ tingull origjinal – Bethenny Frankel

Bethenny shkoi në TikTok për të komentuar propozimin. “Të shohësh fotot e Lenny Hochstein duke u fejuar është si të jesh në linjën e arkës dhe të shohësh atë koshin e shportës së volitshëm me gjëra rreth 75 ¢ dhe 3 dollarë ku mund të gjesh diçka, por zakonisht jo. Për shembull, njerëzit me emrin Lenny Hochstein dhe fejesat e tyre nuk janë seksi.”

Në një vakum, vetë propozimi nuk ishte i keq. Shkëmbinjtë dhe perëndimi i diellit mbi Es Vedrà janë të bukur. Por çështja ishte duke qenë i lidhur Lenny. Bethenny vazhdoi dhe tha gjënë më pak të diskutueshme që dikush mund të ketë në këtë situatë: “Unë jam Team Lisa Hochstein çdo ditë çdo ditë. Kur ajo dhe djali i saj i nxehtë të fejohen, unë në fakt do ta shikoj të gjithë postimin.”

Me siguri askush nuk është ekipi Lenny në këtë pikë. Bethenny ka të drejtë. Me rekordin e tij, çdo gjë që bën Lenny në këtë pikë do të duket si helm. Siç shkroi një komentues, “Ulëritja për këtë analogji, kaq e vërtetë.” Askush nuk po e shfrytëzonte mundësinë për të mbrojtur Lenin. Shumë prej tyre u grumbulluan në vend të kësaj, duke bërë klloun mbi atletet e tij të fejesës.

Real Housewives of Miami pritet të kthehet në Bravo në fund të vitit 2023.

NA THONI – ÇFARË MENDONI PËR ANALOGJINË E BETHENNY? ÇFARË JANË MENDIMET TUAJ PËR FESIMIN?