Bethenny Frankel

Klea

Bethenny Frankel shpërthen Chanel pasi iu refuzua hyrja!

Bethenny Frankel shpërthen Chanel pasi iu refuzua hyrja!

Bethenny Frankel, Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut alum, së fundmi shprehu zhgënjimin e saj me Chanel pasi iu refuzua hyrja në një nga dyqanet e saj në Çikago sepse nuk kishte një takim.

Në një video të shpërndarë të mërkurën në Instagramin e saj, Frankel përshkroi se si u ndalua te dera nga një roje sigurie kur u përpoq të vizitonte dyqanin spontanisht. “Unë them, ‘Jo, nuk kam një takim. Unë kam një kartë krediti. Unë kam një qese me kokoshka të Garrett, një çantë bazë kurve. A nuk më lejohet të hyj në orën 3:54 të së martës?' Me sa duket jo,” Frankeltha 53.

Bethenny Frankel

“Të trajtojnë sikur je një ndërhyrës. … Nuk e kuptova që nuk na lejohej të hynim më në dyqane. Duhet të marr një takim për pap testin dhe gjithashtu të shkoj në Chanel. Asnjë punë e madhe.”

Në mbishkrimin e saj, Frankel tha se “siguria është kritike” për shkak të nivelit të lartë të krimit, megjithatë ajo mendoi se qëndrimi i rojes së sigurisë ishte “elitar dhe përjashtues”, sepse ajo kishte veshur një “bluzë të djersitur dhe jo e veshur me kukulla apo dukej e pasur”.

“Në biznes, përshtypjet e para janë të qëndrueshme. Unë kurrë nuk do të doja që dikush të ndihej më pak se, veçanërisht nga një markë luksoze që bën miliarda njerëz që blejnë reklama”, shkroi ajo. “Chanel është një markë e bukur me pjesë klasike të përjetshme. Të qenit i sjellshëm me klientët e të gjitha prejardhjeve socio-ekonomike është gjithashtu i përjetshëm dhe klasik.”

Bethenny Frankel

Bethennynjë kliente e përkushtuar e Chanel, ka shfaqur shpesh pjesët e saj nga marka luksoze si në internet ashtu edhe në ngjarje të njohura.