Bethenny Frankel Roasts Troll pas kritikave të veshjeve "Terapia me pakicë".

Klea

Bethenny Frankel Roasts Troll pas kritikave të veshjeve “Terapia me pakicë”.

Bethenny Frankel ka metodat e saj kur bëhet fjalë për trajtimin e kritikave. Duke pasur parasysh një nga profesionet e saj të zgjedhura si ndikuese, ajo duhet ta ketë ditur që kritikat do të ishin të pashmangshme.

Edhe para pranisë së saj në rrjetet sociale, koha e saj në Real Housewives të Nju Jorkut do t'i kishte hapur sytë ndaj botës së opinionit publik. Ndonjëherë, publiku mund të jetë i arsyeshëm. Herë të tjera, ato mund të jenë shumë mizore.

Si e tillë, është mirë që Bethenny ka strategji për t'u marrë me kritikët e saj. Ndonjëherë, ato strategji manifestohen në formën e një goditjeje publike. Kështu ndodhi me një komentues të keq të dielën, më 7 prill.

Bethenny i dërgon “mendime dhe lutje” trollit të saj

Gjatë fundjavës, Bethenny ndau një selfie në pasqyrë me fansat, duke mbishkrimin e fotos “Terapia me pakicë”. Ajo kishte veshur xhinse blu të hapura, një xhaketë xhins të errët me një jakë qethjeje, një pulovër të printuar dhe syze dielli. Megjithatë, veshja nuk i përshtatej një fansi. Ata dërguan një DM duke pyetur, “Wtf është ajo veshje”, duke shtuar, “Hajde B.”

Faqja Gjashtë katalogoi një pamje të ekranit që ishte postuar në tregimin e Bethenny, duke treguar një përgjigje të shkruar dhe gati për t'u dërguar. “Ka të bëjë me mua që të vesh atë që ndihem të dielën. Shpresoj t'i mbijetoni kësaj… mendimesh dhe lutjesh.” Kjo nuk do të ishte hera e parë që ndikuesja nuk kishte problem t'u përgjigjej kritikëve të saj.

Ndonjëherë, megjithatë, Bethenny mund të jetë më mirë duke marrë vetëm kritikat dhe duke i lënë gjërat të shpërthejnë. Një veshje nuk është gjë e madhe. Njerëzit duhet të veshin atë që duan. Por fansat e televizionit të realitetit mund të kujtojnë polemikat rreth dhurimit të grimit të Bethenny. Siç mund të pritej, ajo nuk e pranoi me dashamirësi atë kritikë, edhe pse shumica e njerëzve pohuan se ajo ishte në gabim.