Bethenny Frankel shpërthen në 'shportën e pazarit' fejesën e Lenny Hochstein

Klea

Bethenny Frankel pretendon se ajo u tërhoq nga fusha e realitetit me Bravo

Jo kaq shpejt! Bethenny Frankel sapo u përgjigj kundër raportimeve se ajo prezantoi një reality show të ri për Bravo, pikërisht përpara “llogaritjes së realitetit”.

Në rast se keni qenë nën një gur, ish-ylli i Real Housewives of New York kohët e fundit nisi një luftë të gjithanshme kundër gjigantëve të TV realitetit, por disa e kanë quajtur atë hipokrit, duke pasur parasysh se ajo po përpiqej të kthehej në TV disa muaj më parë. Tani, ajo pretendon se ka më shumë në histori. A nuk ka gjithmonë?

Bethenny kundër Bravo, përsëri

Ish-prezantuesja e emisionit foli për Bravo-n për paraqitjen e saj të dështuar gjatë një episodi të fundit të Just B me Bethenny Frankel. Ajo shpjegoi se edhe pse do të shkojë në luftë kundër Bravo, historitë për shfaqjen e saj së fundmi në një shfaqje nuk janë plotësisht të sakta.

“Mbi rreth dy vjet më parë, isha në Nantucket dhe bëra një projekt në një kompani produksioni të quajtur Pop. Matt Anderson, ai prodhoi Miami, Real Housewives of Atlanta dhe Married to Medicine,” shpjegoi Bethenny. “Dhe unë e vendosa atë në Bethenny, Kapitulli tjetër ishte në Konektikat dhe njerëzit përreth meje.”

Sipas Bethenny, ajo vazhdoi t’i jepte shfaqje Andy Cohen gjatë një shëtitjeje në plazh. Ai dyshohet se e pëlqeu idenë dhe donte ta shihte atë të ecë përpara me Bravo. Bethenny tha se Bravo ishte gjithashtu i interesuar dhe dëshironte ta shihte atë të ecë përpara drejt zhvillimit. Megjithatë, ish-prezantuesja e Big Shot with Bethenny shpalosi një përrallë rreth asaj se si ideja e saj e re e shfaqjes kaloi shpejt nga “Bethenny, kapitulli tjetër” te The Housewives Real of Connecticut.

“Kështu që ata filluan të më dërgonin gra që të ishin rreth meje. Dhe vetëm 100 herë u them atyre, nuk dua që kjo të jetë një amvise,” tha Bethenny. “Por ja, ata po i hidhnin të gjitha këto gra të ndryshme. Ne vazhduam ta mishërojmë atë. Unë e prodhoja atë. Ishte koncepti im. Ai gjithashtu përfshin këtë podcast, duke e transmetuar atë. Dhe ishte i gjithë ky koncept që filloi 18 muaj, dy vjet më parë,” vazhdoi ajo.

Më pas, Mariah Huq, nga Married to Medicine, u përfshi në histori. Nuk e patë që po vinte, apo jo? Bethenny shpjegoi se kishte dëgjuar për luftën ligjore të Mariah për shfaqjen që ajo krijoi. Kjo filloi ta trembte atë duke menduar se vazhdimi i shfaqjes me bazë në Konektikat nuk ishte një ide e mirë.

“Dikush më kontaktoi nga Bravosfera dhe më tha se kompania e prodhimit Pop dhe Matt Anderson, partnerët e mi, kishin prodhuar Married to Medicine dhe se ata dyshohet se kishin vjedhur shfaqjen, Married to Medicine, nga një anëtar i kastit,” Bethenny. shpjegohet.

Ish-prezantuesi i “Money Court” vazhdoi: “Nuk e di historinë, por ata vodhën shfaqjen, gjoja, dhe gjërat që kishin ndodhur në ndërveprim dhe në marrëveshjen që negocioja mes meje dhe kësaj kompanie produksioni po më bënin të ndihesha i shqetësuar. se ata do të përpiqeshin ta bënin këtë shfaqje të ansamblit të Konektikatit pa mua, që ishte një koncept që ia tregova Andit, që ua tregova atyre.”

Bethenny tha se sapo mësoi për polemikën Married to Medicine, u ndje e frikësuar për të ecur përpara me kompaninë e prodhimit Pop. Dhe kështu, marrëveshja dështoi.

Ajo tha, “Kështu që thirra avokatin tim në Grubman dhe thashë, nuk dua ta bëj, thirra klubin në emision. Unë thjesht nuk dua ta bëj. Pra, kjo ishte si në prill apo maj.”

Edhe me këtë shpjegim për shfaqjen që nuk ishte kurrë, është ende kurioze koha që lufta e saj kundër reality TV filloi vetëm disa muaj më vonë. Me siguri, kjo është thjesht një rastësi.