Bethenny Frankel përplas Andy Cohen për Gina Kirschenheiter Shade

Klea

Bethenny Frankel përplas Andy Cohen për Gina Kirschenheiter Shade

Më 3 tetor, Gina Kirschenheiter mori një gjuajtje në Andy Cohen mbi një segment me hije në Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt. Andy pyeti Heather Dubrow përmes një balene vizatimor se cili yll i Real Housewives of Orange County do të merrte shumën më të vogël të parave nëse do të shisnin shtëpinë e tyre.

Heather e quajti pyetjen “të keqe” dhe nuk do të përgjigjej. Andi sugjeroi se ishte Gina. Pra, Gina shkoi në IG për të edukuar me respekt Andin për statusin e saj të pronësisë së shtëpisë. Kjo erdhi në një kohë të keqe për Andin pasi ai tashmë po përballej me shtypin negativ falë saj Bethenny Frankel.

Si pjesë e llogarisë së realitetit të Bethenny, ajo është përplasur me producentët për vendosjen e yjeve kundër njëri-tjetrit. Ajo përdori Andin si shembullin kryesor, veçanërisht për të bërë pyetje në WWHL që i shtyjnë yjet të poshtërojnë njëri-tjetrin. Pra, nuk u desh shumë kohë që klipi i Ginës të mbërrinte në Bethenny.

Dëshmia e Bethenny kundër Andit rritet

Bethenny postoi në historinë e saj në Instagram, duke ndarë një sharje nga dikush që ripostoi bobinën origjinale të Gina. Bethenny shkroi poshtë fjalës, “50+ njerëz ma dërguan këtë. Kjo është arsyeja pse amvisat vjedhin dhe falimentojnë për t’u dukur të pasura? Ose talleni për zotërimin e shtëpisë tuaj…. A e shkroi balena këtë?” Ajo la të kuptohej se Andi u bën presion yjeve në imazhin e tyre.

Ripostimi fillestar nga @kendollkingmusic përfshinte tekst që thoshte: “Kjo do të ishte pikërisht ajo [Bethenny] po flet për … ai vendos të ftuarit në emisionin e tij në pozicione për t’iu përgjigjur pyetjeve që përforcojnë opinionet e tij. Më duket sikur batica po kthehet kundër Andit.” Ata vazhduan duke thënë se stili i pritjes së Andit është i vjetëruar.

Llogaria shkruante më tej se Andy “ka bërë shumë armiq dhe thjesht duket sikur njerëzit po flasin kundër tij gjithnjë e më shumë … anulimi në rritje është në horizont për të. E ka kaluar Andi kulmin e tij? Ndoshta ai thjesht duhet të jetë ‘në pauzë’.” Në të vërtetë, kjo nuk është një pamje e mirë për Andin. Por Andi ose përfaqësuesit e tij ende nuk kanë thënë asgjë për këtë çështje.

Pjesa 2 e ribashkimit të sezonit 17 të Real Housewives of Orange County transmetohet më 11 tetor në orën 8/7c në Bravo.