Bethenny Frankel për kirurgjinë kozmetike: 'Jeto jetën tënde'

Klea

Bethenny Frankel për kirurgjinë kozmetike: ‘Jeto jetën tënde’

Bethenny Frankel krenohet që është e sinqertë. Ish-ylli i Real Housewives of New York vlerëson linjat e kujdesit të lëkurës në TikTok. Dhe ajo është e lumtur të shfaqet në çdo personazh të famshëm që është i rëndësishëm.

Dhe kur bëhet fjalë për procedurat estetike, Bethenny është bashkuar me një çift. Ajo pranoi se kishte bërë një rritje të gjoksit. Kur fansat filluan të vënë në dyshim pamjen e nofullës së saj dhe menduan se ajo kishte operacion, ajo pranoi se kishte marrë Botox. Injeksionet ndryshuan formën e nofullës së saj. Vërtet?

Kohët e fundit, Bethenny foli për People për ndjenjat e saj për operacionet plastike dhe procesin e plakjes. Paralajmërim spoiler: ajo ka mjaft mendime rreth temës.

Të plakesh nuk është shaka

“Mendoj se do të plakeni dhe kjo do të ndodhë. Njerëzit mund të flasin për çfarë të duan. Ata nuk i detyrohen askujt asgjë, “tha Bethenny. Duh!

“Bëni disa punë nëse dëshironi, merrni pak Botox nëse dëshironi dhe bëni më të mirën që mundeni”, shtoi ajo. Bethenny pranoi se kishte përdorur të dyja procedurat kozmetike.

“Ajo që mashtron është ta bëjë publikun të mendojë se çdo gjë e vetme që keni bërë ndonjëherë është e natyrshme kur është shumë qartë një operacion filtrues dhe drastik. Ju jeni vërtet duke gënjyer, “tha manjati Skinnygirl. “Ajo është kur bëhet e çmendur.”

Bethenny e urren filtrimin. “Duket ende sikur nuk janë në moshën e tyre dhe duket thjesht e dëshpëruar. Filtrimi duket i dëshpëruar, “tha alumi RHONY. Sa për Bethenny, ajo nuk po planifikon të ndryshojë në mënyrë drastike fytyrën e saj.

“Më intereson vetëm nëse fytyra ime duket e pastër, nëse ndihem e shëndetshme, dhe nëse ndihem sikur kam fjetur dhe jam përgatitur për sukses. Unë nuk do të jem perfekt, “tha Bethenny.

Ajo vazhdoi, “Askush nuk i detyrohet të gjithëve një shpjegim për gjithçka që bëjnë në jetën e tyre. Ju nuk flisni për jetën tuaj seksuale. Nuk duhet të flisni për gjithçka që keni bërë ndonjëherë.”

Pike e mire. “Ju nuk keni nevojë të telefononi njerëzit kur do të bëni Botox,” tha Bethenny. “Jeto jetën tënde.” Amen!

The Real Housewives of New York Sezoni 14 – pa Bethenny – vazhdon të dielave në orën 21:00 në Bravo.

NA THONI – A DUHET TË KONTROJNË YJET E REALITETIT DERI DERI TË KIRURGJISË PLASTIKE, në vend që të gënjejnë për këtë? ÇFARË MENDONI PËR OPINIONIN E BETHENNY RRETH FILTRIMIT TË FOTOVE?