Bethenny Frankel mori frymëzim nga Oprah për intervistën e Rachel Leviss

Klea

Bethenny Frankel mori frymëzim nga Oprah për intervistën e Rachel Leviss

Ish-ylli i Real Housewives of New York City Bethenny Frankel i ka duart plot. Jo vetëm që ajo është në krye të lëvizjes së “llogaritjes së realitetit”. Por ajo gjithashtu po jep ende këndvështrimin e saj për … gjithçka.

Kohët e fundit, Bethenny intervistoi yllin e Vanderpump Rules Rachel Leviss për podcast-in e saj, Just B me Bethenny Frankel. Për herë të parë, Rachel theu versionin e saj të asaj që ndodhi gjatë dhe pas Skandovalit. Ajo vendosi të mos kthehet në Pump Rules dhe nuk po takohet më me Tom Sandoval.

Intervista shërbeu vetëm për të vënë në dukje se Bethenny ishte hipokrite duke përdorur Rachel për të kapur vlerësimet. Dhe ajo nuk pranoi të tregonte nëse Rakela ishte paguar për uljen. Por Bethenny shikoi Oprah për udhëzim para se Rakela t’i derdhte zorrët. Faqja gjashtë ka detajet.

Bethenny është njësoj si Oprah

Bethenny ndau disa i mërzitshëm informacione magjepsëse nga prapaskenat rreth intervistës së saj me Rachel. Diskutimi u zhvillua në Arizona. Ju mund të shihni se çfarë kishte Bethenny për mëngjes dhe dhomën e saj. Në dosjen e saj “përgatitore”, Bethenny kishte një orar për ditën. I përfshirë ishte një set fotografik me Rachel. “Fotografitë (Inspo: Oprah/ Diane Sawyer Style),” thuhej në orar. Diku Oprah dhe Diane po dridhen në mosbesim.

Orari gjithashtu rendit oraret kur të dyja zonjat të kenë glam, pastaj një “preambulë” përpara “takimit kryesor”. Oh, dhe një diskutim drithërues se sa e hidratuar është Bethenny. Dhe, Bethenny do të ishte i pakujdesshëm nëse nuk do të caktonte pak kohë për një “Rant Post-mortem After Convo”. Po.

Dhe, Bethenny gjithashtu kishte disa letra me titull, “Çfarë është Abuzimi Emocional?” Ish-ylli i RHONY theksoi një pjesë të paragrafit.

Një person që nuk ishte i emocionuar nga intervista e Bethenny me Rachel ishte Ariana Madix. Ajo ishte e mërzitur që Bethenny minimizoi seriozitetin e tradhtisë së Sandoval sepse ata nuk ishin të martuar dhe nuk kishin fëmijë.

“Më duket e lëndueshme në lidhje me gratë e tjera në marrëdhënie që nuk kanë fëmijë. Ndoshta nuk mund të kenë fëmijë ose nuk duan fëmijë ose nuk duan të martohen”, tha Ariana. “Asnjë nga marrëdhëniet e atyre njerëzve nuk është më pak kuptimplotë për shkak të kësaj. Ajo duhet të dijë më mirë sesa ta thotë këtë për këdo.”

Kjo është e vërtetë, por ne po flasim për Bethenny këtu. Ajo asnjëherë nuk e shikoi VPR para se të intervistonte Rachel.