Bethenny Frankel mohon që Michael Cohen i ka dërguar fotografinë e ish-burrit të Luann de Lesseps

Klea

Bethenny Frankel mohon që Michael Cohen i ka dërguar fotografinë e ish-burrit të Luann de Lesseps

Në vitin 2016, Tom D’Agostino u fejua me yllin e Real Housewives of New York City Luann de Lesseps. Pastaj Bethenny Frankel mori një mesazh nga një mik. Ai përfshinte një foto të Tomit duke luajtur hokej bajamesh me një grua tjetër. Në Regency! Bethenny i tha Luann, por Luann u martua me Tomin gjithsesi.

Tani Carole Radziwill, ish e dashura e Bethenny, e ka pretenduar këtë Michael Cohen ishte njeriu që bëri foton famëkeqe. “Në shëtitje Michael Cohen, i cili është [Donald] avokati i Trump. Unë jam si, ‘Oh zot im, Michael Cohen është në darkë’, tha Carole.

“Filluam të flisnim për Tomin dhe dasmën. Ai thotë, “Sigurisht, unë e njoh Tomin, kush mendon se e bëri foton?” Unë thashë: “Prisni, çfarë thatë?” dhe ai thotë, ‘Kush mendoni se e bëri foton në The Regency?’” Carole pretendoi se Michael ia dërgoi foton të dashurit të Bethenny në atë kohë, Dennis Shields.

Bethenny lutet të ndryshojë

Messenger raportoi se Bethenny u dëgjua nga vërejtjet e Carole përmes TikTok. “Jo, Michael Cohen nuk e bëri foton në The Regency of Tom. Gruaja që bëri fotografinë në The Regency po më dërgon mesazhe pikërisht tani në këtë telefon. Sapo më dërgoi tekstin tonë origjinal dhe foton, “tha Bethenny.

“Poshtë fotos shkruhej, ‘Ndoshta duhet të bësh plane për natën e Vitit të Ri’, gjë që as unë nuk e di se çfarë do të thotë kjo”, tha ajo. “Ndoshta do të kujtoheni.”

Ju mund të kujtoni se Luann dhe Tom u lidhën në prag të Vitit të Ri. “Unë nuk u ftova kështu që ishte e keqe,” tha Bethenny.

Po për armikun e saj, Carole? “Është e rrezikshme të dëgjosh këdo që nxjerr gojën për diçka për të cilën nuk di asgjë,” tha Bethenny. Miqësia e Carole dhe Bethenny shpërtheu gjatë sezonit 10. Ishte një mbytje treni.

Ndërkohë, Real Housewives e New York City vazhdon- pa Bethenny- të dielave në 9/8c në Bravo.