Bethenny Frankel mbron Rachel Leviss pas publikimit të intervistës në Podcast

Klea

Bethenny Frankel mbron Rachel Leviss pas publikimit të intervistës në Podcast

Sepse, sigurisht, ajo është. Bethenny Frankel është në mbrojtje këtë mëngjes. Jo çdo shpirt që e dëgjoi Rachel Leviss podkasti e mbushi atë me lëvdata. Fatkeqësisht në rastin e Bethenny-t, njerëzit kanë probleme si me intervistuesin ashtu edhe me të intervistuarin.

Alumi i Vanderpump Rules ka shumë të ngjarë të zgjodhi të flasë me Beth sepse ajo mund ose nuk mund të marrë pjesë në gjyqin gjigant që shkon pas televizionit realitet. Bethenny është në krye të sipërmarrjes sindikaliste, kështu që do të kishte kuptim që Rachel të bashkohej me të. Por në vend që Bethenny të zgjohet nga vlerësimet dhe adhurimet, ajo duhet të mbrojë pamjen e Rachel.

Në mbrojtje të Rashelit…

Bethenny shkoi në seksionin e komenteve të postimit në Instagram duke ndarë lajmet e Rachel. Për këdo që shkruan komentin gjithnjë e popullarizuar “Kush kujdeset”, Beth kishte një përgjigje. “Atëherë mos dëgjoni,” tha ajo. Që të jemi të drejtë, ka kuptim. Pse të zemërohesh për një podcast?

Beth vazhdoi të luftonte për jetën e saj dhe t’i vinte në ndihmë Rakelës. Ajo i tha një fansi tjetër se ishte “zgjedhja” e tyre që ta urrenin Rachelin edhe pas Scandoval. Një fans shkroi, “Pavarësisht nëse jeni dakord me atë që ajo bëri apo jo ose me trajtimin e saj për këtë @bethennyfrankel e ka ftuar qartë që ta bëjë këtë podcast në një mjedis të sigurt dhe të rehatshëm ku ajo është në gjendje të japë një llogari për atë që ndodhi dhe si ndihet. .”

Natyrisht, ky mori një përgjigje pozitive nga Bethenny. “Është një zgjedhje për të dëgjuar apo jo, pavarësisht nga pikëpamjet tuaja për të dhe temën, apo jo,” shtoi komentuesi.

Është e rëndësishme të mbani në mend se kjo është një shfaqje Bravo. Po, ai paraqet jetën reale të njerëzve, por nuk ka kuptim të shkatërrosh një qenie njerëzore në emër të realitetit televiziv pa mëkat. Atëherë të gjithë do të mërziteshim shumë.

Jo më kot, anëtarët e kastit të Pump Rules, të cilët dukej se ishin kaq të tronditur nga veprimet e Rachel, me sa duket po ecin mirë tani. Përveç nëse një shenjë e traumës së vazhdueshme është filmimi i tepërt i vetes për mediat sociale, ata kanë vazhduar.

Pjesa 3 e intervistës së Bethenny me Rachel do të publikohet nesër. Më pas të gjitha episodet do të jenë të disponueshme në YouTube.