Bethenny Frankel

Klea

Bethenny Frankel MBRON Këngëtarin Ramona për Skandalin N-Word … Fajëson Editimin e Reality TV!

Bethenny Frankel MBRON Këngëtarin Ramona për Skandalin N-Word … Fajëson Editimin e Reality TV!

Bethenny Frankel ka peshuar në një raport të fundit që pretendonte se Ramona Singer përdori një sharje racore gjatë filmimit “Shtëpiake të vërteta të qytetit të Nju Jorkut.”

Bethenny Frankel

Alum Bravo adresoi akuzën, e cila akuzoi ish-bashkëjetorin e saj se kishte përdorur një sharje racore ndaj një anëtari të ekuipazhit me ngjyrë, ndërsa ishte në tapetin e kuq në ngjarjen Glamour Women of the Year.

Akuza, e cila u theksua në një ekspoze të fundit të Vanity Fair, çoi në Ramona duke u larguar nga BravoCon pasi ia sqaroi historinë e saj një gazetari të Page Six, nëpërmjet një mesazhi me tekst që përmbante një fyerje të pjesshme racore.

Andy Cohen

Veterani Bravo më vonë u pushua nga puna e saj në firmën e pasurive të patundshme, Douglas Elliman.

Stephen Larkin, Zëvendës Presidenti Ekzekutiv dhe Zyrtari Kryesor i Komunikimit për kompaninë, konfirmoi – “Ajo [Singer] nuk është më me Douglas Elliman.”

Ramona Singer

Bethenny u shfaq ngurruese për të trajtuar situatën që përfshinte ish-shokun e saj të aktorit kur iu afrua nga ET Online në ngjarjen ritzy.

“Unë mendoj te Ramona ka qenë brenda dhe jashtë gjithë kësaj makinerie dhe një ditë ndoshta ajo do të jetë në gjendje të shpjegojë veten në një mënyrë që ndoshta do të jetë e arsimuar, ose të jetë në gjendje të shpjegojë veten, “tha manjati Skinnygirl.

Ajo shtoi: “Nuk mund ta pranoj atë që ndodh në TV realitet, por nuk e di. Sinqerisht nuk e di.”

Ramona Singer

Në fillim të këtij muaji, Andy Cohen foli me Bethenny’kryqëzata e vazhdueshme kundër rrjetit, e quajtur “llogaritja e realitetit”, gjatë një paneli BravoCon.

Ai tha: “Siç mund ta shohim të gjithë, Bravo dhe shfaqjet që janë në Bravo u sjellin miliona njerëzve kaq shumë gëzim dhe kaq shumë lumturi, prandaj jemi të gjithë këtu – për t’u argëtuar. Unë jetoj në gëzimin që këto shfaqje sjellin njerëzit, dhe mendoj se ne të gjithë e bëjmë këtë, dhe mendoj se ky është vendi në të cilin jam.”

Ramona Singer

Ekzekutivi i Bravo më vonë u ul për një intervistë me Rolling Stone dhe iu kërkua të komentonte artikullin e Vanity Fair, i cili pretendonte se Ramona kishte përdorur fjalën N gjatë xhirimeve të serialit të realitetit Bravo.

Ai e quajti artikullin bombë një “përsëritje faktikisht të pasaktë të historive të vjetra”.

Ramona Singer

Bethenny iu referua polemikave përreth Ramona kur ajo reagoi ndaj Cohen duke qeshur nga ekspozimi në Instagram. Cohen komentoi me një emoji duke qeshur pasi llogaria në Instagram e podcast-it “Watch What Crappens” postoi një meme me titull – “Vanity Fair njofton lajmin se të rriturit pinë dhe Ramona është racist.”

Bethenny Frankel

“Riddle me this,” tha manjatja Skinnygirl gjatë një episodi të fundit të podcast-it të saj “Rewives”. “Nëse Andy Cohen po qesh me diçka në lidhje me racizmin, pse nuk do t’i kërkohet të largohet nga BravoCon nëse Ramona i keni dërguar diçka dikujt në media?”

Ramona Singer

“Është 50 nuanca të demave – është ajo që është në të vërtetë në të gjithë tabelën,” vazhdoi ajo, duke vënë në dukje se “për herë të parë në të Andit karrierën, ai ka filluar të ndiejë se si është të jesh një shtëpiake.”

“Nuk kam menduar shumë për të,” Cohen i tha Rolling Stone kur u pyet për komentin e tij të postuar.