Bethenny Frankel mbrojti prodhuesit e RHONY kundër akuzave për alkoolin

Klea

Bethenny Frankel mbrojti prodhuesit e RHONY kundër akuzave për alkoolin

Bethenny Frankel njëherë shkoi në Twitter për të mbrojtur prodhuesit Shtëpiake të vërteta të Nju Jorkut. Ish-ylli i RHONY Aviva Drescher pretendoi në 2018 se alkooli ishte gjithmonë i disponueshëm. Ajo tha se disa nga skenat e dehur ishin “të errëta” dhe insinuoi se producentët po e shtynin kastin të vazhdonte të pinte.

“Ka kaluar nga të qenit qesharake dhe marramendëse në të qenit i dehur dhe dëshpërues dhe më bën të ndihem e trishtuar,” reflektoi ajo. Një përfaqësues i Bravo u përgjigj në atë kohë dhe tha: “Askush nuk është nën presion për të pirë alkool. Nëse rrjeti, kompania e prodhimit ose aktorët kanë gjykuar se dikush po e vë veten në rrezik në jetën e tyre të përgjithshme, ne kemi ndërmarrë dhe do të vazhdojmë të ndërmarrim veprime të përgjegjshme.”

Bethenny gjithashtu u ngrit në pjatë për të mbrojtur prodhuesit. Aktiv Cicëroj, ajo shkroi: “Përshëndetje @AvivaDrescher si personi përgjegjës për të vënë ty në RHONY, fyej që po keqinterpreton të vërtetën dhe duke thënë se prodhuesit të shtynë të pish. Si dikush këtu që nga dita e parë me 13 vjet përvojë televizive në realitet, është një gënjeshtër e plotë.” Komente interesante nga dikush që tani po bën një luftë kundër NBCUniversal…

Bethenny kohët e fundit rekrutoi dy avokatë me peshë të rëndë ndërsa mblodhi trupat për të sjellë sindikalizimin në televizionin realitet. Gjatë fundjavës, ata dërguan një letër në NBCU, duke pretenduar “keqtrajtim grotesk dhe të shthurur” të yjeve të realitetit. Më tej, ai pretendoi se anëtarët e kastit ishin kërcënuar nëse ata “folnin hapur për keqtrajtimin e tyre” dhe tha se “rrethanat e rënda” ishin injoruar.

Meqë Bethenny u quajt “udhëheqësja” pas kësaj letre, çfarë e bëri atë të ndryshojë melodinë e saj? Ne kemi kontaktuar Bethenny për koment.