Bethenny Frankel kritikon "Gjithmonë i mbrojtur" Andy Cohen pasi u "lëkura e gjallë"

Klea

Bethenny Frankel kritikon “Gjithmonë i mbrojtur” Andy Cohen pasi u “lëkura e gjallë”

Ish-ylli i Real Housewives of New York City Bethenny Frankel nuk ka folur me Andy Cohen që nga “llogaria e realitetit televiziv”. Por Bethenny intervistoi Alumin e Vanderpump Rules Rachel Leviss për podcast-in e saj. Dhe B në përgjithësi ka qenë një gjemb në këmbë për Andin.

Bethenny nuk ka iluzione se si ndihen njerëzit në Bravo për të. “Unë mund t’ju them me siguri të madhe se të gjithë në Bravo ka të ngjarë të më përbuzin mua, përfshirë Andy Cohen,” tha ajo.

Duke djegur çdo urë të mundshme

Kështu, Bethenny vendosi të shkonte në tokë të djegur dhe të shkonte pas Andit direkt. Ajo tingëlloi në “Just B” me podkastin e Bethenny Frankel. Dhe e ftuara e saj ishte amvisa tjetër më pak e preferuar e Andit, NeNe Leakes. Pastaj Bethenny na dhuroi një monolog për Andin.

“Ai është gjithmonë i mbrojtur. Disi, ai po bën këto pyetje, si ‘Kush është amvisa më e shëmtuar?’ Një pyetje kaq e keqe. Si ‘Kush është nëna më e keqe?’ Pyetje që janë kaq problematike, “tha Bethenny.

“Të gjitha këto gjëra që në njëfarë mënyre ai është si gjithmonë i mbrojtur dhe ne jemi gjithmonë të gjallë me salcë Tabasco mbi ne – lakuriq”, shtoi Bethenny. Më pas, ajo ka vënë në shënjestër mënyrën se si tërhiqen zvarrë nga shtypi.

“Cila mendoni se është amvisa më kurvë apo më dramatike? NeNe. Dy javë shtyp. Bethenny thotë “NeNe është amvisa më dramatike,” shpjegoi Bethenny. “Ju, dy javë shtyp. Thuaj “Bethenny është kurvë”. Sikur jemi atje jashtë, dhe na hidhen si copa mishi, për t’u copëtuar nga ajo automjeti që puthim bythën për të hipur dhe të emocionohemi që jemi dhe jemi atje.”

Ajo vazhdoi, “Dhe ne jemi si, ‘OMG! Po!!’ Dhe ne të gjithë luajmë lojën f-mbret. Dhe ne zbukurohemi sepse po e përdorim atë ashtu siç po na përdor ai ne, sepse duam të promovojmë sh-t-in tonë dhe të vishemi dhe të marrim gjithçka, por gjithçka duket kaq e rëndë, “tha Bethenny.

E gjora NeNe nuk mund të merrte asnjë fjalë gjatë përçarjes së Bethenny-t. Pra, a është misioni i ri i Bethenny në jetë për të shkatërruar Bravon dhe Andin? Me siguri duket kështu.