Bethenny Frankel jep mendimin e saj për Kate Middleton

Klea

Bethenny Frankel jep mendimin e saj për Kate Middleton

Bethenny Frankel ka ndarë disa mendime për Kate Middleton mes frikës së publicitetit që rrethon Princeshën. Me Krishtlindjet si hera e fundit që Kate u pa në publik, interneti është shfrenuar me spekulime.

Ndërsa përdoruesit e internetit pretendojnë se Kate ishte veshur si The Unknown në Glasgow Willy Wonka Experience, Kensington Palace raporton se Kate po shkon mirë. Pallati raportoi se Kate iu nënshtrua një operacioni abdominal në janar dhe që atëherë thjesht po rikuperohej.

Pallati raportoi më tej se Kate ka të ngjarë të shërohet plotësisht menjëherë pas Pashkëve dhe ata nuk do të japin asnjë përditësim ndërkohë. Ndërkohë Bethenny ka ndjerë edhe më shumë respekt për anëtarin e familjes mbretërore gjatë kësaj kohe.

Bethenny thotë se Kate është “rehat” por “introverte”

Në episodin e së enjtes të podcast-it të saj, ish-ylli i Real Housewives of New York po diskutonte për gratë që ishin të ulëta. “Unë e dua Beyoncen,” tha ajo. “Ajo është kaq elegante, kaq e ashpër, aq me klas, aq e talentuar. Ashtu si disa njerëz thjesht e bëjnë atë siç duhet dhe ajo nuk ka etje. Ekziston vetëm një ndryshim midis dikujt që ju e dini se është i dëshpëruar dhe i etur dhe dikujt që nuk është.”

Bethenny gjithashtu vlerësoi Middleton si një tjetër personazh i famshëm që nuk ishte “i etur” për vëmendje. “Princesha Kate nuk ka etje; ajo është rehat në lëkurën e saj. Dua të them, ndonjëherë ajo mund të jetë pak e turpshme, pak introverte, dhe kështu ndoshta ajo nuk ishte gjithmonë rehat në lëkurën e saj, por ndihem sikur ajo ka arritur vërtet atje.”

Nuk do të ishte hera e parë që Bethenny e lavdëronte Kate në një mënyrë të tillë. Në një TikTok në fund të vitit të kaluar, Bethenny komentoi për The Crown, duke thënë: “A ka qenë ndonjëherë ndonjë mbretëreshë më e mirë? Një princeshë më e mirë? Si, pa të meta. Për shembull, unë po vlerësoj testin tuaj të princeshës dhe po ju jap një kredit shtesë A+ plus.”