Bethenny Frankel i përgjigjet pretendimeve se ajo është "jashtë kontaktit"

Klea

Bethenny Frankel i përgjigjet pretendimeve se ajo është “jashtë kontaktit”

Duke qenë një komentator i njohur në internet, Bethenny Frankel është e detyruar të zhysë gishtat e saj në polemika herë pas here. Këtë herë, ish-ylli i Real Housewives të Nju Jorkut mori kritika për një dhuratë kozmetike.

Bethenny postoi një video duke hyrë në TJ Maxx dhe duke u dhënë punonjësve kozmetikë të pavulosur. Menjëherë, ajo mori reagime nga ata që e shihnin dhuratën e saj si aktivizëm performues.

Kur ajo sugjeroi se punonjësit nuk mund të përballonin grimin, njerëzit e panë qëndrimin e saj mendjemadh dhe mospërfillës. Carole Radziwill e akuzoi atë se kishte një “kompleks shpëtimtar të bardhë”. Bethenny e fshiu videon por që atëherë ka dalë me një përgjigje.

Bethenny tallet me pretendimin e “kompleksit të shpëtimit të bardhë”.

“Jam në shumë telashe dhe mendoj se jam duke u anuluar,” tha ajo. Ajo shpjegoi se merr shumë grim nga prodhuesit që duan që ajo të rishikojë produktet e tyre. Ata dërgojnë nuanca të shumta, kështu që Bethenny ka opsione. Ajo shikon çdo nuancë për të gjetur më të mirën për rishikim. Si i tillë, grimi nuk është “i ri … i pa përdorur” me fjalët e saj.

“Isha në TJ Maxx dhe gratë po komplimentonin disa nga gjërat që bleva. “Oh, kjo është shumë e bukur, dua ta marr atë, do të doja ta përballoja”. Kështu që, u ktheva atje me këtë çantë të madhe prej ndoshta një mijë dollarësh grim. Dhe ata kanë një politikë ku nuk mund ta pranojnë atë.” Ajo e mori çantën dhe ia dha një biznesi tjetër.

“Por ka qenë në të gjithë internetin mbarëbotëror që unë jam vërtet i lirë, gjë që, mbase jam në të vërtetë sepse nuk harxhoj asgjë… Eh, si quhet? Kompleksi i shpëtimtarit të bardhë? Pra, njerëzve u pëlqen të përdorin këto fjalë dhe terma shumë të mëdha, të zgjuara si ‘narrative’ dhe ‘gaslighting’ vetëm për të vepruar sikur janë vërtet të zgjuar.”

Megjithatë, Bethenny tha se ajo i perceptonte punonjësit e TJ Maxx si “njerëz që nuk mendoj se do të ishin në gjendje të blinin vetë këtë nivel grimi”, që ishte mendësia që e futi në telashe në radhë të parë. Sigurisht, nëse “rrëfimi” i saj është i vërtetë, ajo do të kishte arsye ta besonte këtë.