Bethenny Frankel

Klea

Bethenny Frankel ËSHTË E DËSHMËRIME për të marrë Eboni K. Williams në Kryqëzatën e saj TË SHKATËRROJNË Andy Cohen!

Bethenny Frankel ËSHTË E DËSHMËRIME për të marrë Eboni K. Williams në Kryqëzatën e saj TË SHKATËRROJNË Andy Cohen!

Bethenny Frankel duket se po përpiqet dëshpërimisht të rekrutojë Eboni K. Williams në fushatën e saj të zjarrtë kundër Bravo dhe Andy Cohen.

Bethenny Frankel ka komunikuar me Eboni K. Williams pas komenteve të bëra për avokatin në një artikull të diskutueshëm të Vanity Fair.

Bethenny Frankel

Ylli dhe sipërmarrësi i televizionit realitet, Bethenny Frankelishte paraqitur më parë në Amvise reale të qytetit të Nju Jorkutku u bë e njohur për natyrën e saj të hapur. Eboni K. Williamsanëtari i parë i kastit të zi në RHONYka qenë e hapur për përvojën e saj në shfaqje, duke diskutuar çështje të tilla si raca dhe ndërveprimi i saj me anëtarët e tjerë të kastit, duke përfshirë Bethenny.

Bethenny Frankel

Bethenny zbuloi se ajo iu afrua Eboni për t’i ofruar mbështetje dhe për të sqaruar qëllimet e saj. “Ia kontaktova Ebonit, e njoftova se nuk ishte e drejtë,” tha Bethenny, e cila shpjegoi edhe perspektivën e saj për të qenë pjesë e reality show-ve dhe uljet dhe ngritjet e pritshme të përfshira. Komentet e saj në artikullin e Vanity Fair nuk kishin për qëllim të shpërfilleshin Eboni K. Williams’ përvoja ose ndjenja; përkundrazi, ato synonin të jepnin një perspektivë më të gjerë për pjesëmarrjen në platforma të tilla televizive të realitetit.

Eboni K. Williams

Duke diskutuar mbi prapaskenat e realitetit televiziv, Bethenny ndau këndvështrimin e saj për lundrimin në zhanër. “Puna është një shëtitje me tortë nëse e bën siç duhet,” tha ajo, duke theksuar rëndësinë e të kuptuarit dhe menaxhimit të kërkesave dhe kritikave që lidhen me të. Bethenny’s përvojat në RHONY e kanë pajisur atë me njohuri për menaxhimin e presioneve të TV realitetit.

Ramona Singer

Eboninga ana tjetër, i ishte përgjigjur Bethenny’s vërejtjet e bëra në artikullin e Vanity Fair. Ajo pranoi se ndihej “e lënduar” nga komentet, duke theksuar se reagimet e saj emocionale në emision ishin të vërteta dhe jo një lojë strategjike për simpatinë e shikuesit. Ebonit hapja për ndjenjat dhe reagimet e saj tregon pjesëmarrjen e saj të mirëfilltë në shfaqje, pa motive të fshehta për të manipuluar perceptimin e audiencës.

Eboni K. Williams

Në kontaktin e saj me Eboni, Bethenny synonte të siguronte qartësi dhe mirëkuptim të ndërsjellë mes tyre, mes interpretimeve dhe reagimeve të ndryshme pas artikullit të Vanity Fair. Duke u shtrirë, Bethenny synonte të krijonte një linjë të drejtpërdrejtë komunikimi, duke lejuar një ndërveprim më personal dhe më të kuptueshëm përtej narrativave mediatike dhe komenteve publike.

Bethenny Frankel

Ndërveprimi ndërmjet Bethenny dhe Eboni tregon drejt kompleksiteteve dhe dinamikave ndërpersonale të përfshira në pjesëmarrjen në TV realitet. Ai nxjerr në pah konsideratat, presionet dhe interpretimet e ndryshme që udhëhiqen nga anëtarët e kastit, qofshin ato që kanë të bëjnë me emocionet personale, marrëdhëniet ndërpersonale ose perceptimet e publikut dhe medias.

Bethenny Frankel

Komunikimi i tyre pasqyron gjithashtu një përpjekje për të nxitur mirëkuptimin dhe qartësinë mes keqkuptimeve dhe konflikteve të mundshme që mund të lindin në domenin publik. Në këtë kontekst, Bethenny’s kontakti dhe shkëmbimi mes dy personaliteteve televizive ofrojnë një vështrim në përpjekjet e bëra drejt komunikimit dhe mirëkuptimit personal përtej polemikave publike dhe portretizimeve mediatike.