Bethenny Frankel e përshkruan veten si 'Erin Brockovich'

Klea

Bethenny Frankel e përshkruan veten si ‘Erin Brockovich’

Llogaritja e realitetit është mbi ne, me Bethenny Frankel në ballë të lëvizjes. Yjet e Reality TV meritojnë trajtim të drejtë po aq sa kushdo tjetër – sigurisht po aq sa anëtarët e SAG-AFTRA. Megjithatë, disa kanë vënë në pikëpyetje nëse synimet e ish-yllit të Real Housewives of New York janë të pastra, apo nëse ajo thjesht gëzon vëmendjen e të qenit një figurë. Tani, ajo e krahason veten me Erin Brockovich.

A është Bethenny duke e përqafuar veten shumë fort pas shpinës?

Duke folur me Brock Colyar nga The Cut, Bethenny tha, “Ata po më quajnë Erin Brockovich”, megjithëse ajo nuk arriti të specifikonte se cilët ishin ‘ata’. Ajo gjithashtu vuri në dukje se si “duhet pak guxim” për të kryer llogaritjen e realitetit të saj. Megjithatë, pavarësisht vështirësisë, Bethenny ka parë një rritje intensive të brendshme që nga djegia e urave të saj me Bravo.

“Unë kurrë nuk kam pasur një marrëdhënie më të mirë me gratë sesa pasi u largova nga shfaqja,” shpjegoi ajo. “Kjo është ajo që është ironike. Është një hapësirë ​​e grave. Por ju nuk po përjetoni aq shumë përvoja pozitive sepse po luftoni për jetën tuaj.” Ajo e krahasoi kohën e saj para kamerave me atë të një “kafshe të mbyllur në kafaz”.

Bethenny gjithashtu u sigurua që të gjuante Andy Cohen, një figurë për shumë nga kritikat e saj. “Ai ka qenë në gjendje të ulet dhe të ketë një buzëqeshje Cheshire. Ai është duke parë Gladiatorin, duke parë të gjithë të grisin njëri-tjetrin dhe duke u argëtuar me të. Ai është bërë shumë i pasur duke përfituar nga femrat –” ajo nuk arriti ta përfundojë këtë mendim, por implikimi ishte i qartë.

Amvise e krahason Bethenny-n me përbindëshin e Frankensteinit

Nga ana tjetër, shumë nga kritikuesit e Bethenny-t sigurisht që nuk do ta quanin Erin Brockovich, apo ndonjë gjë të tillë. Një shtëpiake e paidentifikuar foli gjithashtu me Colyar, duke thënë se Bethenny ishte më e interesuar të ishte “një hashtag” sesa një kryqëzatë. “Ajo është një krijim i Bravo,” shpjegoi Amvise.

“Ata krijuan një Frankelstein, i dhanë fuqi dhe ashtu si në jetë duke imituar artin, ajo u kthye kundër krijuesit të saj. Ishte e qartë dhe e pashmangshme.” Sigurisht, ashtu si Victor Frankenstein, Bravo mund të jetë fajtori për atë se kush u bë krijimi i tyre. Amvise anonime vazhdoi, “Ajo do të donte që të gjithë të besonin se ajo i jep një mallkim natyrës shfrytëzuese të realitetit televiziv.

“Në vend të kësaj, ajo që ajo po bën është duke u përpjekur dëshpërimisht të mbajë veten të rëndësishme, duke e bërë veten hero pa bërë ndonjë punë të vërtetë.” Bethenny, ndërkohë, ka thënë: “Unë nuk kam ndërmend të jem Fran Drescher i hapësirës televizive të realitetit”. Megjithatë, pavarësisht qëllimit, disa reforma në hapësirën televizive të realitetit ndihen të vonuara.