Bethenny Frankel and Paul Bernon

Klea

Bethenny Frankel dhe Paul Bernon u ndanë pasi ajo shpërndau ish-burrin e saj

Bethenny Frankel dhe Paul Bernon u ndanë pasi ajo shpërndau ish-burrin e saj

Bethenny Frankel dhe Paul Bernon i kanë dhënë fund lidhjes së tyre pas gjashtë vitesh bashkë. Ndarja pason një shpërthim publik nga Frankel, gjatë të cilit ajo kritikoi ashpër bashkëshortin e saj.

Bethenny Frankel dhe Paul Bernon

Sipas Us Weekly, a i ka zbuluar miku i përbashkët i çiftit Neve se vendimi për t'u ndarë ishte i ndërsjellë, duke thënë: “Thjesht nuk do të funksiononte.” Ndarja ndodhi rreth dy muaj më parë. Burimi shtjelloi dallimet e tyre, duke vënë në dukje, “Ata janë kaq të ndryshëm – ai është një tip nën radar”.

Bethenny Frankel dhe Paul Bernon

Aktiviteti i fundit në rrjetet sociale nga Bethenny Frankel ka nxitur spekulime për statusin e marrëdhënies së saj. Pavarësisht ndarjes, ajo ka mbajtur në mënyrë selektive unazën e saj gjigante të fejesës në disa video. “Ajo e ka ende unazën”, theksoi burimi.

Bethenny Frankel

Frankel dhe e Bernon-it marrëdhënia filloi në tetor 2018, e nxitur nga takimi i tyre fillestar në një aplikacion takimesh.

“Isha shumë me fat kur hyra brenda dhe e pashë atë.” Bethenny Frankel i kujtoi Njerëzit në prill 2021. “Ai kishte një vezullim. Ai erdhi si i reklamuar – më mirë se i reklamuar. Ai e kapërceu shenjën.”

Bethenny Frankel dhe Paul Bernon

Gati një vit më vonë, një burim ekskluziv informoi Us Weekly se Bethenny dhe Pali e kishin çuar marrëdhënien e tyre në një nivel tjetër duke u zhvendosur së bashku dhe duke nisur një udhëtim për gjueti shtëpie.

Bethenny Frankel dhe Paul Bernon

“Ata jetojnë së bashku në zonën e Back Bay (në Boston) tani,” zbuloi burimi i brendshëm në shtator 2019. “Ajo ka kaluar shumë më shumë kohë atje lart. Ata janë duke gjuajtur shtëpi në zonën e Nju Anglisë.” Edhe pse pati një ndarje të shkurtër në tetor 2020, Frankel dhe Bernon u pajtuan në janar 2021, siç dëshmohet nga paraqitja e tyre e përbashkët në Miami. “Ishte një mbledhje spontane,” tha një dëshmitar okular Us Weekly në atë kohë.

Bethenny Frankel dhe Paul Bernon

Ribashkimi i tyre u pasua nga një njoftim i gëzueshëm i fejesës së tyre në mars 2021.

“Jam shumë i emocionuar dhe është vërtet e mrekullueshme.” Bethenny shprehur në një intervistë me Shtesë gjatë asaj periudhe.

Bethenny Frankel dhe Paul Bernon

Duke reflektuar për marrëdhënien e tyre një vit pas fejesës së tyre, Frankel nuk mund ta përmbante admirimin e saj Paliduke e përshkruar atë si një partner të jashtëzakonshëm.

Bethenny Frankel dhe Paul Bernon

“Jam mirënjohës për ekuilibrin në jetën time të biznesit dhe atë personale dhe zgjedhjet që po bëj, sukseset që po përjetoj, vajzën që po rrit.” Bethenny Frankel ndarë në nëntor 2022 në një episod të Podkasti “Çdo ditë” i njerëzve. “Pali është e mahnitshme. Ai është një partner i mirë. Ai është një shok i mirë. Ai është një baba i mirë. Kështu që gjithçka është mirë. Gjithçka është vërtet mirë.”

Bethenny Frankel

Pavarësisht zërave për një tjetër ndarje, Frankel sqaroi në korrik 2023 se ajo dhe Pali ishin ende të fortë, por nuk kishin plane të menjëhershme për martesë. “Unë nuk dua të ndërtoj një dasmë,” pohoi ajo gjatë një paraqitjeje në E! Lajme. “E dua jeten time. Unë e dua të fejuarin tim. Ai është një partner i mrekullueshëm i jetës dhe unë nuk dua të nënshkruaj një kontratë me dikë që dua. Unë nuk dua të planifikoj një martesë masive për të gjithë të tjerët dhe të mos (bëj) atë që duam. Më pëlqen të bëj atë që ju dëshironi, jo atë që shoqëria dëshiron që ju të bëni.”

Bethenny Frankel

i Frankelit Martesa e mëparshme me Jason Hoppy, e cila zgjati nga 2010 deri në 2012, u përfundua në mars 2021 pas një beteje të zgjatur ligjore. Ata kanë një vajzë, Bryn, 13 vjeç.

“Ishte fjalë për fjalë gjëja më traumatizuese që shpresoj të kaloj ndonjëherë në jetën time.” Frankel u zbulua në një episod të prillit 2024 të podcast-it të saj “Just B” në lidhje me divorcin e saj. “Kam kaluar luftën kundër mbretit. E kam vënë në dyshim veten si njeri, si prind, sepse më kanë thënë shumë herë përndryshe sa e tmerrshme isha dhe e neveritshme, e vjetër dhe e parëndësishme dhe e keqtrajtuar, sepse nuk kisha fuqi të dilja prej saj.”