Bethenny Frankel dhe NeNe Leakes shpallin seri të kufizuara

Klea

Bethenny Frankel dhe NeNe Leakes shpallin seri të kufizuara

Bethenny Frankel dhe NeNe Leakes mund të jetë gati të ndryshojë lojën. Në kryqëzatën e saj kundër prodhimit të perceptuar të padrejtë të realitetit televiziv, Bethenny e ka bërë të qartë se do të bashkohet me këdo për të arritur qëllimet e saj. Ish-ylli i Real Housewives of New York madje u ul me Rachel Leviss, ndoshta yllin e realitetit më të papëlqyer në të tashmen, me sa duket për të provuar të shpif Bravo.

Kohët e fundit, Bethenny është bashkuar me NeNe, një tjetër ish-shtëpiake që nuk është në marrëdhënie të mira me Bravo. Kur Alum Real Housewives of Atlanta erdhën pas ish-kompanisë së saj mëmë me akuza për racizëm dhe një mjedis toksik pune, gjërat nuk përfunduan mirë për të.

Në të kaluarën, NeNe shprehu një standard të dyfishtë midis saj dhe Bethenny. NeNe sugjeroi që Bethenny mund të thoshte gjëra që NeNe nuk mundi kurrë dhe të jetë ende në hiret e mira të Bravo. Por tani që Bethenny është bërë plotësisht kokëfortë ndaj realitetit televiziv, duket se të dy po i lënë prapa dallimet e tyre.

Bethenny Frankel dhe NeNe Leakes po “derdhin çajin”

Më 20 tetor, Bethenny hyri në faqen e saj të podcast-it në Instagram për të njoftuar një nënseri në podcast-in e saj Just B. Ajo postoi një foto të saj pranë NeNe, duke mbishkrimin e postimit, “Si ju pëlqen ky kombinim? BetheNeNe: Një seri e kufizuar me Bethenny Frankel dhe NeNe Leakes!”

Nënseri premtoi se Bethenny dhe NeNe do të “derdhin çaj në atë darkë eklektike, menopauzë, miqësi në televizor dhe jashtë saj … dhe shumë më tepër në vazhdim”. Me “ajo darkë eklektike”, Bethenny nënkuptonte darkën e fundit që kishte me NeNe, si dhe me personazhe të tjerë televizivë dhe yje të realitetit, si Rachel Leviss, Larsa Pippen dhe Cheryl Burke.

Bethenny bëri një pjesë të serive të reja të disponueshme në të njëjtën ditë përmes Spotify dhe shpërndarësve të tjerë të podkasteve. Episodi i parë e konsideroi veten si një reflektim mbi “intervistën shpërthyese të ulur poshtë” të Bethenny dhe NeNe. Përdoruesit e Instagram shprehën reagime të ndryshme ndaj njoftimit, disa thanë se do të akordoheshin, të tjerë vendosën ta kalonin atë.