Bethenny Frankel dhe Luann de Lesseps Varrosin Hatchet

Klea

Bethenny Frankel dhe Luann de Lesseps Varrosin Hatchet

Unë kam një lajm të madh, që është, ai Bethenny Frankel dhe Luann de Lesseps janë miq edhe një herë. Në ditët e lashta të Real Housewives të Nju Jorkut, këto të dyja dikur ishin mjaft të ngushta. Por më pas, Bethenny e quajti Luann “të pavetëdijshëm” gjatë një udhëtimi të aktorëve në Miami. Gjithashtu, një përleshje verbale pasoi se kush e krijoi me të vërtetë linjën Skinnygirl Margarita, pasi filluan betejat e Luann-it me maturinë, duke i ndarë plotësisht këta të dy në proces.

Ata u pajtuan shkurtimisht në vitin 2019, gjë që ishte mirë. Sidoqoftë, Bethenny më pas shkoi pas Bravo përmes lëvizjes së saj “llogaritje realiteti”. Kjo bëri që Luann Cabaret të largohej sërish nga ish-kostorja e saj. Për fat të mirë, këto dy zonja janë të rritura, kështu që ato kanë qenë në gjendje t’i flasin gjërat, duke i varrosur në mënyrë efektive të gjitha sqetullat e tyre.

“Ferri ka ngrirë”

Ahh Hamptons. Ky kurth i mbiçmuar i rërës është të paktën i shkëlqyeshëm për një gjë; duke u përzier. Kjo është për shkak se të gjithë ata që kanë shtëpi pushimi në këtë vend. Duke folur për të, të dy Bethenny dhe Luann përfunduan në të njëjtën festë atje kohët e fundit, dhe ata nuk përjetuan gjë tjetër veçse dridhje të mrekullueshme nga tjetra.

Duke biseduar me US Weekly në këtë përplasje, Luann shpjegoi se ajo “ka kaluar shumë me Bethenny-n, por unë nuk jam personi që varet nga e kaluara. Ne po ecim përmes tij në një mënyrë pozitive. Sepse jeta është një kabare.” Më pas Luann postoi një bobina, duke treguar veten duke u përqafuar dhe duke qeshur me vajzën e Bethenny, Bryn Hoppy, duke shkruar se “Jeta është në të vërtetë një kabare”.

Sipas një burimi të brendshëm, ishte Bryn ai që ndihmoi në rindezjen e kësaj miqësie, në një mënyrë rrethrrotullimi. “Bethenny iu afrua Luann dhe tha se vajza e saj ishte një fanse e Luann-it, kështu që të gjithë pozuan për një foto,” zbuloi burimi.. “Luann nuk e dinte që Bethenny e postoi atë ashtu siç ajo ende [has] e bllokuar në rrjetet sociale. Bethenny i bëri të gjitha fotot dhe më pas i postoi dhe më vonë i dërgoi mesazhe Luann-it, e cila ia ktheu”, shtoi burimi.

Për sa i përket asaj që shkroi Bethenny në postimin e saj, ajo bëri shaka “Një festë në Hamptons çdo ditë… sonte është një kabare… Ferri ka ngrirë dhe unë po tregohem i ftohtë dhe jo i qetë…”

Real Housewives of New York po transmetohet në Peacock.