Bethenny Frankel detyrohet të marrë dhuratat e hapura të grimit nga TJ Maxx

Klea

Bethenny Frankel detyrohet të marrë dhuratat e hapura të grimit nga TJ Maxx

Oh zot, alum Real Housewives of New York Bethenny Frankel duket se nuk mund të qëndrojë jashtë lajmeve ose jashtë nervave të njerëzve. Deri më tani këtë vit, Bethenny e ka marrë përsipër t’i japë fund televizionit realitet siç e njohim ne. Pastaj ajo shkoi për “thyerjen e internetit” (ajo nuk e bëri) duke intervistuar Rachel Leviss pas Scandoval.

Tani kemi … incidentin e TJ Maxx. Nëse nuk e dinit, Beth ka të bëjë me të gjitha nivelet e larta/të ulëta. Ajo do të heqë 40 mijë dollarë në Hermès dhe më pas do të shprehet poetike për Dyqanin Dollar. Bethenny është gjithashtu një fanse e madhe e TJ Maxx, ose ajo ishte derisa vepra e saj e mirë u bë publicitet i keq. Radari ka lugën.

Pra, në thelb askush nuk do të dinte për këtë snafu nëse Bethenny nuk do të ishte aq e dashur për të regjistruar çdo lëvizje që bën. Pasi e deklaroi veten një kliente të rregullt të TJ Maxx (sepse ajo është një prej nesh), Beth vazhdoi të mbledhë një grim të vjetër dhe ia la Consuelës, punonjëses së saj të preferuar të TJ Maxx. Për kontekstin, LoveAndyC ndau videon e Beth-it TikTok në Twitter (po, e di që është X, por po them Twitter).

Tani nuk di për ty apo për Consuelën, por nuk po përpiqem të përdor fytyrat e dikujt tjetër gjatë këtyre kohërave sprovuese, veçanërisht nëse është përdorur. Por Beth po bënte kapitenin e saj Save a Poor Person dhe mendoi se po bënte një vepër të mirë duke i dhuruar sendet që nuk i donte dikujt që nuk e njihte. Dua të them se po, mund të kishte shkuar në një strehë për gratë, por Beth mendoi se Consuelës i duhej më shumë.

Gjithsesi, TJ Maxx bëri që Bethenny të kthehej në dyqan dhe të merrte gjërat e saj të mira me Ziplocked. Dhe a nuk e dini, humbja e Consuelës është fitimi i Restoration Hardware. Beth e kuptoi menjëherë detyrën pasi iu tha nga zyrat e korporatës TJ Maxx se punonjësit nuk mund të marrin dhurata.

Ajo më pas e çoi atë në Riverhead, NY dhe i hodhi çantat në Restoration Hardware. Më vjen keq, nuk mund të jem i vetmi që mendon se kjo është paksa e çuditshme.

Në këtë kohë, zyrat e korporatës së Restoration Hardware nuk u kanë thënë punonjësve të tyre se grimi i përdorur nga Bethenny është i ndaluar, por ata ndoshta nuk duan asnjë nga tymi i Beth-it.