Bethenny Frankel Anulon Podkastin e 'Toxic Dumpster Fire'

Klea

Bethenny Frankel Anulon Podkastin e ‘Toxic Dumpster Fire’

Është fundi i një epoke, ndonëse jetëshkurtër. Bethenny Frankel sapo njoftoi se po anulon një nga disa podkaste të saj. Përgatituni për këtë lajm, por ReWives po i vjen fundi. Arsyetimi i Bethenny pas anulimit është pjesa më befasuese. Ajo po e fajëson atë në busullën e saj morale.

Bethenny po anulon një nga podkastet e saj

Alum i Real Housewives of New York City dha lajmin për podcast-in e saj gjatë një episodi lamtumire të quajtur, “Jam unë… Unë jam problemi, jam unë”. Në një moment të rrallë vetë-reflektimi, ajo kujtoi titujt e rrëmujshëm që ndjekin Bravo dhe të gjitha mënyrat se si ka kontribuar për to.

“Kohët e fundit, ka pasur kaq shumë papastërti, mbeturina dhe mut, si një re e errët mbi këtë hapësirë, këtë medium, këtë automjet në argëtim,” shpjegoi Bethenny.

Ajo tha se mendonte se ReWives do të ishte “i mirë për biznes”. Sapo filloi të intervistonte ish-Bravolebs, opinioni i saj filloi të ndryshonte. Duket sikur ajo fluturoi paksa shumë afër diellit.

“U bë më i ndotur, më pas u bë toksik dhe tani është versioni më i keq i zjarrit toksik të plehrave dhe unë nuk dua të lidhem me të në asnjë mënyrë dhe nuk dua të flas për të,” vazhdoi Bethenny.

Natyrisht, ky është një hap i madh larg qëndrimit të saj të mëparshëm për sjelljen në “llogaritjen e realitetit”. Ajo veproi sikur po ndryshonte industrinë e argëtimit dhe përdori podcast-in e saj si një platformë për të transmetuar ankesat. Këto erdhën nga njerëz si NeNe Leakes dhe Rachel Leviss. Me padinë e fundit nga Leah McSweeney duke bërë tituj, Bethenny befas po distancohet nga e gjithë kjo.

Edhe pse ky është fundi i Bethenny dhe podkasti i saj ReWives, ju e dini me të vërtetë se ka shumë mënyra të tjera për të dëgjuar zërin e saj. Podkasti i saj Just B nuk po shkon askund. Plus, mund të akordoni në burimin e saj TikTok për të folur për gjithçka tjetër nën diell, jo për Bravo.