Bethenny Frankel

Klea

Bethenny Frankel akuzohet për skemën e mashtrimit të pasurive të paluajtshme … Fushata Bravo Smear Ka filluar!

Bethenny Frankel akuzohet për skemën e mashtrimit të pasurive të paluajtshme … Fushata Bravo Smear Ka filluar!

Bethenny Frankel e gjen veten në epiqendrën e një pretendimi të bujshëm për mashtrim me pasuri të paluajtshme dhe pëshpëritjet e një fushate shpifjeje të iniciuar nga Bravo po bëhen gjithnjë e më të forta çdo minutë.

Bethenny Frankel

Bethenny Frankel nuk po lufton vetëm me majën e Bravos, Andy Cohenajo po i jep gjithashtu shpatullën e ftohtë njërit prej miqve të saj OG, publicistit të profilit të lartë, Jake Spitz.

“Ne ishim gati të listonim apartamentin tonë, por nuk më pëlqeu ndërmjetësi ynë. Bethenny rekomandoi ndërmjetësin e saj; Mendova si një mik në kërkim të një shoku për të marrë marrëveshjen më të mirë. E falënderova, pranova se ajo bëri prezantimin dhe ishte e mrekullueshme”, tha Spitz për RadarOnline.com. “Megjithatë, me kalimin e kohës dhe ne morëm një ofertë, unë telefonova dhe thashë se isha aq i emocionuar që bëmë po aq mirë sa tha ajo. Menjëherë ajo po numëronte paratë tona.”

Bethenny Frankel

Fillimisht, Spitz zbuloi se Bethenny i kishte vënë sytë te një çantë Birkin si një gjest mirënjohjeje. Por, sapo ajo e kapi çmimin e madh të shitjes prej gati 10 milionë dollarësh të banesës së tij, burimet thonë se ajo e rriti paratë. Thashethemet thonë se ajo tani po shikon komisionin e madh prej 20-25% që shkon në rrugën e Douglas Elliman.

“Kur në Hamptons në shtëpinë e saj, e dëgjova në telefon duke folur me dikë. Kur ajo e mbylli telefonin, i thashë: “Kush ishte ai?” ajo tha, ‘Është ndërmjetësi im këtu. Ai është ai të cilit ndërmjetësi im në Nju Jork do t’i japë paratë. Kur theksova se ishte imorale, dhe e paligjshme ishte kur ajo nisi sulmin.”

Bethenny Frankel

Të brendshëm nga bota e pasurive të paluajtshme po këndojnë një këngë tjetër. Burimet derdhen në median ku ndërmjetësi, në fakt, shtriu një ofertë tarife referimi Bethenny. Megjithatë, ajo supozohet se nuk kafshoi.

Bethenny Frankel

Spitz kujtoi thellësinë e lidhjes së tij me Bethenny, duke zbuluar se miqësia e tyre daton që nga sezoni inaugurues i “The Real Housewives of New York”. Nga dasmat dhe lindjet e deri te dhimbjet e divorceve dhe humbjeve, Spitz ka qenë një prani e vazhdueshme Bethenny’s jeta rul slitë.

Spitz shtoi, “Bethenny u pavarësua kur u përball me situatën duke përdorur taktika bullizmi, frikësuese dhe frikësuese. Ajo madje dërgoi një ndalesë dhe ndalim që e shkroi vetë – nga e cila avokati i saj u tërhoq menjëherë.”

“Ajo më pas armatosi luftën time personale të së kaluarës me substanca dhe më pas nisi në një mesazh teksti për familjen time, të gjitha të rreme,” tha Spitz, i cili tha se kishte Bethenny’s tekste dhe email për të mbështetur pretendimet e tij. “Bethenny nuk është më e zgjuara në dhomë, por sigurisht që është më e pangopura.”

Bethenny Frankel

Ai përfundoi, “Rezultati im ideal do të ishin paratë që do të shkojnë për bamirësi, dhe jo bamirësia e saj e fortë. Duhet të shkojë në një abuzim me substanca.”