Bethenny Frankel akuzohet për 'mburrje se do të rrëzojë' Bravo

Klea

Bethenny Frankel akuzohet për ‘mburrje se do të rrëzojë’ Bravo

Në atë që ka shumë të ngjarë të jetë gozhda e fundit në arkivol, Bethenny Frankel vazhdon të flasë për llogaritë e saj të realitetit televiziv. Kjo nuk po bën shumë për marrëdhënien e saj afatgjatë as me Andy Cohen, as me Bravo.

Misioni i Alumit Real Housewives të Nju Jorkut për të luftuar Bravon dhe të gjithë televizionin e pascript ka gjetur shumë mbështetje mes yjeve të kaluar dhe të tanishëm. Sa më shumë bujë merr ajo, aq më shumë flet për këtë dhe për të qenë plotësisht i sinqertë, kjo është një kauzë e denjë. Por tani Bethenny ka shkuar plot Thanos dhe ajo është gati të këputet. Me sa duket ajo ka thënë se përpjekjet e saj do të “rrënojnë” rrjetin që nisi karrierën e saj. Faqja Gjashtë ka detajet.

Ajo do të fryjë dhe do të fryjë dhe do të rrëzojë shtëpinë e Bravo

Askush nuk e njeh realitetin televiziv më mirë se Bethenny dhe ajo po përpiqet ta bëjë atë të këndshëm për të gjithë të përfshirë. Nuk e dimë se cilat janë motivet e saj, por e drejta është e drejtë (dhe nëse e njeh referencën e Legjendës së Bille Jean, syzet e leximit janë mbi kokën tënde, e dashur).

Beth ka treguar se njerëzit që nënshkruajnë jetën e tyre për t’i ndjekur kamerat, shpesh i nënshtrohen situatave të dëmshme. Sasi të mëdha alkooli, manipulime, viktima të pornografisë hakmarrëse dhe skenarë të tipit skadoval. Pastaj keni mungesën e kompensimit kur shfaqjet përsëriten dhe transmetohen vazhdimisht.

Tani të brendshëm thonë se Bethenny nuk po e vlerëson atë që Bravo bëri për stilin e saj aktual të jetesës luksoze. “Në shtëpinë që e bëri atë,” tha një person. Dhe me sa duket, Beth po e ka mjaft verës duke biseduar për kërkimin e saj. Një pjesëmarrëse në festë në Hamptons tha se Bethenny po thotë “ajo do ta rrëzojë Bravon” dhe “nuk do ta kalojë”.

Kërcënimet zakonisht nuk shkojnë shumë mirë, thjesht pyesni NeNe Leakes. Kështu që shpresojmë se ka një metodë për çmendurinë e Bethenny-t. Pavarësisht se kanë marrë shumë mbështetje, ka edhe nga ata që nuk janë në bord. Kandi Burruss kohët e fundit tha se ajo i trajton vetë çështjet dhe Dorinda Medley gjithashtu është jashtë. “Përvoja ime ka qenë pozitive. Unë jam pjesë e rrjetit prej afro 10 vitesh dhe më ka pëlqyer ta ndaj me shikuesit rrugëtimin tim”, tha Dorinda.

Bethenny-t do t’i duhen të gjitha rosat e saj me radhë, sepse tingëllon sikur ajo mund të jetë duke e djegur atë urë Bravo një herë e përgjithmonë.