Tom Sandoval

Klea

Beteja në gjykatë e Tom Sandoval dhe Ariana Madix pritet të zgjasë me vite!

Beteja në gjykatë e Tom Sandoval dhe Ariana Madix pritet të zgjasë me vite!

Mosmarrëveshja e vazhdueshme juridike ndërmjet Tom Sandoval40 vjeç dhe ARiana Madix, 38 vjeç, mbi shitjen e shtëpisë së tyre prej 2 milionë dollarësh në Los Angeles nuk tregon asnjë shenjë zgjidhjeje së shpejti. Ish-çifti, i cili u përfshi në një betejë gjyqësore në fillim të këtij viti, ishte caktuar për një seancë dëgjimore të hënën, më 3 qershor.

Tom Sandoval

Megjithatë, asnjëra Sandoval as Madix morën pjesë në seancë, me avokatët e tyre që u paraqitën praktikisht në vend të tyre.

Sipas një nëpunësi gjykate në Los Anxhelos, i cili kishte biseduar ekskluzivisht me të Dielli i SHBA, të dy ekipet ligjore e informuan gjyqtarin për qëllimin e tyre për të marrë pjesë në ndërmjetësimin privat, ndonëse specifikat nuk u zbuluan.

Tom Sandoval

Konferenca e statusit të tyre përfundimtar është caktuar për gati dy vjet më 5 shkurt 2026, e ndjekur nga një gjyq jurie i planifikuar për 17 shkurt 2026.

Ndërsa kohëzgjatja e parashikuar e gjykimit mbetet e paspecifikuar, pritet që çështja potencialisht të zgjidhet brenda një dite.

Tom Sandoval

Në një dokument gjyqësor të datës 3 qershor, avokatët u drejtuan të respektonin rregullat vendore në përgatitjen e çështjes për gjykim, duke theksuar rëndësinë e respektimit të udhëzimeve procedurale.

te dyja Tom dhe Ariana depozituan deklarata të veçanta për menaxhimin e çështjeve më 17 maj, duke pohuar preferencën e tyre për një gjyq pa juri dhe duke parashikuar një kohëzgjatje prej një deri në dy ditë për zgjidhjen e mosmarrëveshjes në gjykatë.

Ariana Madix

Broadway Star përmendi mosmarrëveshjet midis palëve, duke ndikuar negativisht në pronësinë e pronës dhe gëzimin e saj të pronës.

Ajo shprehu synimet për të paraqitur propozime për gjykim të përmbledhur të ndërmjetëm dhe për të detyruar Sandoval's përgjigjet për zbulimin me shkrim.

Ariana Madix dhe Tom Sandoval

Saga ligjore, e cila nuk është trajtuar në detaje Rregullat e Vanderpompës, mbetet një temë e ndjeshme për ish-çiftin. Pavarësisht një kërkese për privatësi gjatë ribashkimit, emocionet u rritën teksa diskutonin për aferën mes Sandoval dhe Rachel Leviss.

Ariana Madix dhe Tom Sandoval

Ne janar, Ariana paraqiti një ankesë duke kërkuar shpërndarje të barabartë të të ardhurave nga shitja dhe rimbursim për kostot e ndarjes, ndërsa Tom u përgjigj duke kontestuar ndarjen me shitje të pronës dhe duke e akuzuar DWTS ylli i ngritjes së padisë pa mirëbesim.