Bethenny Frankel

Klea

Beteja ligjore e Bethenny Frankel për të shkatërruar Bravo bëhet më e madhe mes dështimit të miqësisë së saj me Andy Cohen

Beteja ligjore e Bethenny Frankel për të shkatërruar Bravo bëhet më e madhe mes dështimit të miqësisë së saj me Andy Cohen

Bethenny Frankel’s padia kundër Bravo dhe NBCUniversal po merr avull.

Shtëpiake të vërteta të qytetit të Nju Jorkut alum, e cila thuhet se ka mbledhur rreth 80 yje të realitetit për kauzën e saj, punësoi avokatin e pushtetit, Bryan Freedman, për të udhëhequr luftën në mbajtjen e rrjetit përgjegjës për keqtrajtimin e dyshuar të yjeve të tyre të realitetit.

Bethenny Frankel

Freedman, i cili nuk pranoi të përmendte emra, i tha gazetës – “NBC, Bravo dhe agjentët e saj kanë mbyllur gabimisht madje edhe më të famshmit nga këta interpretues të realitetit dhe vazhdojnë ta bëjnë këtë edhe sot. Historitë e tyre janë të tmerrshme dhe në kohën e duhur do të bëhen publike.”

Një person i brendshëm i afërt me dramën ligjore tha – “Ata i shpërdoruan këta interpretues në TV kombëtar, ka pasur pornografi hakmarrëse, ata kanë filmuar ilegalisht njerëz duke bërë seks – dhe po përpiqen t’i mbajnë njerëzit të heshtin. Ju patjetër do t’i dini emrat e tyre.”

Bethenny Frankel

Bethenny thuhet se ka rekrutuar gra nga ekskluzivitete të ndryshme të “Housewis” së bashku me personalitete të tjera Bravo për t’iu bashkuar kryqëzatës së saj.

Në fillim të këtij muaji, Freedman dhe shqiponja e tij ligjore, Mark Geragos, lëshuan një paralajmërim për Këshilltarin e Përgjithshëm të NBCUniversal dhe Zëvendës Presidentin Ekzekutiv të Korporatës Comcast, Kimberley Harris.

Andy Cohen

Letra akuzonte NBC dhe Bravo për “përpjekje të qëllimshme” për të “prodhuar paqëndrueshmëri mendore” duke u dhënë yjeve të pashkrimit “alkool duke u privuar nga ushqimi dhe gjumi, si dhe duke mohuar trajtimin e shëndetit mendor për ata që shfaqin shenja të dukshme dhe alarmante të përkeqësimit mendor. ”

Amvise të vërteta të Dallasit shap, Stephanie Hollmani mbështetur në dukje pretendimet kur ajo pretendoi se ish-kasti i Bravo-s ishte “mbi-servuar” dhe “i uritur” gjatë produksionit.

Stephanie Hollman

Ish-ylli i Bravo kujtoi një ekskursion me varkë të sezonit 3 gjatë një episodi të fundit të podcast-it të saj, “Doza javore e BS”. Ajo pretendoi se anëtarëve të kastit iu dha “shumë alkool”, por nuk iu dha ushqim “deri ndoshta në mesnatë, ora 1 e mëngjesit”.

Stephanie shtoi se ajo shpesh ujiste verën e saj ose pështynte alkoolin për të shmangur të qenit “me fytyrë dhe të uritur” në kamera.

Stephanie pohoi se xhirimet ndodhnin shpesh kur zonjave “u jepnin alkool me stomak bosh”. Ajo shpjegoi se mund të mbante mend vetëm “copë e pjesë” të përvojës së saj në realitet televiziv për shkak të praktikave të supozuara të rrjetit.

Stephanie Hollman

Freedman vazhdoi të akuzonte kompaninë se kërkon respektimin e marrëveshjeve të moszbulimit edhe në mes të çështjeve të supozuara të sjelljes së keqe. Ai e quajti praktikën një shkelje të ligjit të Kalifornisë.

Një përfaqësues i Bravo e mohoi akuzën, duke i thënë Page Six se ndërsa NDA-të janë një praktikë standarde, kastë dhe anëtarët e ekuipazhit janë “të lirë të diskutojnë dhe të zbulojnë çdo akt të supozuar të paligjshëm në vendin e punës, si ngacmimi ose diskriminimi, ose çdo sjellje tjetër që ata kanë arsye. të besosh është e papërshtatshme.”

Bethenny Frankel

Freedman e quajti deklaratën e rrjetit një “gënjeshtër me fytyrë tullac”, duke komentuar – “NBCU është një palë e NDA-ve që kufizojnë në mënyrë specifike zbulimin e çdo gjëje që ndodh gjatë punësimit të personit. Kjo përfshin qartë çdo aktivitet të paligjshëm të dëshmuar ose përjetuar në shesh.”

“Ky kufizim zbatohet përmes një dënimi drakonian prej 500,000 dollarë për shkelje për individët që fitojnë 28,000 dollarë ose më pak,” shpjegoi Freedman. “Ata mund të thonë çfarë të duan, por kufizimet janë në të vërtetë me shkrim dhe kanë për qëllim qartësisht të heshtin interpretuesit e realitetit, producentët dhe anëtarët e ekuipazhit.”

Caroline Manzo

Geragos iu referua deklaratës si një “shpjegim i sajuar” dhe një “përpjekje transparente për t’u përpjekur të izolohen nga veprimet e tyre të dukshme të paligjshme… Kjo është e gjitha në përgjigje të përgjigjes së NBCU/Bravo ndaj kërkesës sime që ata të lirojnë interpretuesit e realitetit nga NDA-të e tyre të paligjshme. ”

Raquel Leviss

Siç raportohet, ish-Bravolebrity konfirmoi se nuk kishte folur me shoqen e saj, Andy Cohen, që kur filloi beteja e saj ligjore kundër Bravo/NBCUniversal, duke shënuar fundin e miqësisë së tyre.

“Disa njerëz më thonë, ‘Oh wow, është Andy i çmendur që po e bën këtë? Ke folur me të?’ Dhe unë them: ‘Nuk kam, por jam i sigurt se është’”. Bethenny shtoi, “[But] ky nuk është një objektiv Andi. Ky nuk është një objektiv i Bravo. Bëhet fjalë për një çështje sistematike në industrinë e argëtimit.”