Ben Willoughby i Below Deck diskuton 'Flladi i freskët' me kapitenin Kerry Titheradge

Klea

Ben Willoughby i Below Deck diskuton ‘Flladi i freskët’ me kapitenin Kerry Titheradge

Ndërsa kapiteni Lee Rosbach nuk do të kthehet Poshtë kuvertëska disa fytyra të njohura nga sezoni 10. Dora e kuvertës së plumbit Ben Willoughby do të rikthehet për një tjetër raund në shfaqjen e suksesshme të realitetit televiziv, megjithëse pa Camille Lamb simpatike që i vodhi zemrën gjatë xhirimeve së bashku.

Megjithatë, ai është i emocionuar që po punon me Below Deck Adventure Kapiteni Kerry Titheradge dhe komentoi ndryshimin e lidershipit në një intervistë të fundit.

Kerry sjell një “nivel të ndryshëm profesionalizmi”

“Ka një ndryshim të erës në ajër që do të thosha me kapitenin Kerry, do të merrni një kapiten më të ashpër,” i tha Ben ekskluzivisht E! Lajme. “Është gjithmonë mirë të kesh një erë të freskët. Ai është dikush që mendoj se të gjithë do ta pëlqejnë. Është një shije ndryshe nga kapiteni Lee dhe Kapiten Sandy [Yawn]. Disa njerëzve mund t’ju duhet të mësohen pak me këtë, por sapo të hyni në ritmin e tij, mendoj se ju do të vlerësoni me të vërtetë nivelin e ndryshëm të profesionalizmit që ai sjell në tryezë me ekipin e tij.”

Në krahasim me Lee ose kapitenin Sandy, Kerry është “shumë më i ashpër” sipas Benit.

“Ju ose zhyteni ose notoni me kapitenin Kerry,” shpjegoi ai. “Dhe me të drejtë, ai ka hipur në një jaht 190 këmbësh, i cili është i madh. Ai nuk njeh asnjë nga ekuipazhi, duhet të kalojë gjashtë javë kartë dhe nuk e fajësoj tani që është aq i ashpër sa ishte. Ndoshta do të isha edhe më i ashpër nëse licenca ime do të ishte në linjë.”

“Ishte shumë e vështirë të mësohesha me një kapiten tjetër. Sepse kur fut një kapiten tjetër në bord, nuk i njeh ata, nuk të njohin ty”, vazhdoi ai. “Pra, ju po filloni sërish në shesh. E vetmja gjë që më ndihmoi ishte se kisha punuar në varkë më parë, kështu që ndjeva sikur kisha disa hile në mëngë në krahasim me Kerry-n. Por Kerry është i mrekullueshëm.”

Ndoshta regjimi i rreptë ishte një çështje për t’u mësuar me një anije të re për kapitenin Kerry. Sigurisht që është e kuptueshme me detyrime kaq të larta.

“Ai është shumë i ashpër,” shtoi vendasja australiane, “shumë një kapiten që thotë “nëse e ngatërroni, kjo është një goditje”. Ndërsa nëse keni kapitenin Sandy, ajo është shumë si një figurë e nënës, disi ngushëlluese, dëshiron që ju të mësoni dhe të ushqeni. Dhe kapiteni Lee është shumë ‘në rregull, je ngatërruar, bëje më mirë’”.

Epo, është koha për të “ngurtësuar” siç do të thoshte kapiteni Lee. Dhe do të jetë interesante të shihet nëse Kerry do të mbetet me serialin.

Ndiqeni sezonin e ri të Below Deck të hënën, 5 shkurt, në orën 9/8c në Bravo.